REKLAMI GEÇ

“DENİZLİ’NİN MİLLİ VE YERLİ EVLADIYIM”

“DENİZLİ’NİN MİLLİ VE YERLİ EVLADIYIM”

MHP Denizli 3.sıra milletvekili adayı Mehmet Uz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “milli ve yerli milletvekili” sözüne atıfta bulunarak, kendisini “Denizli’nin milli ve yerli evladıyım” diye tanıttı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 7 Ekim 2015 Çarşamba, 12:24

MHP 3. sıra milletvekili adayı Mehmet Uz, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basınla tanışma toplantısı düzenledi. Kahvaltılı toplantıya MHP İl Başkanı Yasin Öztürk de katıldı. Gençlerin de siyasette olması gerektiğine inandığı ifade eden Uz, ülke ve millete hizmet edecek en doğru parti olarak MHP’yi bildiğinden bu partiden önce aday adayı, şimdi de milletvekili adayı olduğunu söyledi.

Erdoğan’ın “milli ve yerli 400 milletvekili istiyorum” açıklamasına da atıfta bulunan Uz, “Denizli’nin milli ve yerli bir evladıyım. 1977 doğumlu ve aslen Sarayköylüyüm. Evliyim ve 4 kız çocuğum var. Ülkeme ve milletime hizmet etmek için siyasete atıldım” dedi.

“TERÖR VE İŞSİZLİK”
Türkiye’nin sorunlarının başında terör ve işsizlik geldiğini vurgulayan MHP’li Mehmet Uz, “Genel Başkanımız seçim beyannamesini açıkladı. Terör ve işsizlik sorununun çözümüne ilişkin projelerimiz seçim beyannamemizde yer alıyor. Denizli’de özellikle benim seçim bölgem olan Sarayköy’ün tüm mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarımızı bunları anlatıyoruz. 1 Kasım seçiminde Türkiye’de çok şeyin değişeceğine inanıyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı