REKLAMI GEÇ

Horozda hedef galibiyet

Horozda hedef galibiyet

Karşıyaka’yı devirip moral bulan Horozlar, Urfa deplasmanında üç puan arıyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 27 Nisan 2015 Pazartesi, 12:00

PTT 1. Lig’de kendi sahasında Karşıyaka’yı 2-0 yenerek moral bulan Denizlispor, Salı akşamı Şanlıurfaspor’a konuk olacak. GAP Arena’daki maç 19:00’da başlayacak.
Ligde aldığı son galibiyet ile birlikte puanını 24’e çıkaran yeşil siyahlılar Manisaspor ile puan farkını ikiye Bucaspor ile üçe düşürdü. Ateş hattından uzaklaşmak isteyen Horozlar bu nedenle Şanlıurfa maçını mutlaka kazanmak istiyor.

Diğer yandan ev sahibi de play-off hattından kopmak istemiyor. Üst ligi hedefleyen Şanlıurfaspor’un play-off’da yer alabilmesi için bu maçta mutlak üç puan alması gerekiyor.

Asbaşkan Mehmet Ekizler lig sonuna kadar kalan beş haftada en az üç galibiyet hedeflediklerinin altını çizerken, “Takımın morali yerinde. Artık daha iyi oynuyor ve sonuca gidiyoruz. Bu maçta da üç puan alacağımıza inanıyorum” dedi.

Diğer yandan sahaya galibiyet için çıkacaklarını söyleyen teknik direktör Mehmet Altıparmak’ın Karşıyaka maçının kazanan kadroyu çok fazla değiştirmesi beklenmiyor. Altıparmak’ın sahaya Kazım, Gökhan, Furkan, Emre Can, Mehmet, Cihan, Veli, Serkan, Şenol, Erçağ ve Genkov 11’i ile çıkması bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..