REKLAMI GEÇ

Zolan ve Örki’den üst limit bağış

Zolan ve Örki’den üst limit bağış

AK Parti Denizli İl Teşkilatı, bugün Ziraat Bankası’na giderek Cumhurbaşkanı adayı olan Başbakan Erdoğan’ın seçim kampanyasına bağışta bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile AK Parti İl Başkanı Avni Örki, bağışlanabilecek en üst miktar olan 9 bin 82 lira 51 kuruş bağış yaptı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 23 Temmuz 2014 Çarşamba, 16:03

Türkiye ilk kez Cumhurbaşkanını seçmek için sandık başına giderken, Cumhurbaşkanı Adayları Recep Tayyip Erdoğan, Ekmeleddin İhsanoğlu ve Selahattin Demirtaş adına banka hesabı açılarak kampanya başlatıldı.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının yapabileceği bağışın miktarı seçimin her bir turu için en fazla 9 bin 82 lira 51 kuruş olarak belirlenirken, bağışlar, seçimin birinci turu için 11 Temmuz-15 Ağustos 2014 tarihleri arasında; seçimin ikinci tura kalması halinde en geç 28 Ağustos 2014 tarihine kadar yapılabilecek.

AK Parti Denizli İl Teşkilatı üyeleri, Ziraat Bankası Merkez Şubesi’ne topluca giderek Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Erdoğan’a bağışta bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammed Subaşıoğlu, Ak Parti İl Başkanı Avni Örki de Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın hesabına para yatırarak kampanyaya destek verdi.

ZONLAN VE ÖRKİ’DEN ÜST LİMİT
Bağışlarla ilgili bilgi veren Avni Örki, burada yatırılan paranın miktarı değil, kampanyaya destek veren kişi sayısının önemli olduğunu belirterek, bu dayanışmanın ilçelerde de devam edeceğini açıkladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise tarihe tanıklık ettiklerini vurgulayarak, “Türkiye seçmeni ilk kez cumhurbaşkanını seçecek. Burada yatırılan miktar değil, yarın çocuklarımıza göstereceğimiz ve albümümüzün bir köşesinde hatıra olarak saklayabileceğimiz bir makbuzumuz olacak. Bu akımda biz de vardık ve destek verdik demek adına çok önemli. Miktardan çok sayı önemli” dedi.
Ve vezneye gidildiğinde Önce Örki bağış için belirlenen üst limit olan 9 bin 82 lira 51 kuruş yatırdı. Ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Aynısından olsun” diyerek bağışını üst limitten gerçekleştirdi.

Yorumlar

Murat Candan   -  Bağlantı 24 Temmuz 2014, 09:59

Bir yetime 10 lira vermezler…

anıl   -  Bağlantı 24 Temmuz 2014, 08:42

yediğiniz hurmalar, a benim canım tırmalar…

muzaffer   -  Bağlantı 24 Temmuz 2014, 00:02

Gemicikler,villacıklar,düğünlerdeki altıncıklar,evdeki trilyonlar Devletin bütün imkanları varken yatırdığınız paralar sadaka yerine…

dabancaliibrahim   -  Bağlantı 23 Temmuz 2014, 19:00

yedikleri yetmedi biraz da siz yedirin tabi siz nerden buldunuz

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı