REKLAMI GEÇ

Müteahhitler rastgele kazı yapamayacak

Müteahhitler rastgele kazı yapamayacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde Altyapı Koordinasyon Şube Müdürlüğü kuruldu. Bundan böyle müteahhitler, inşaat sırasında içme suyu ve kanalizasyon gibi çalışmalar için isinsiz kazı yapamayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ağustos 2014 Perşembe, 16:18

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği (DEİM) işbirliği ile gerçekleştirilen toplantıda, Fen İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde kurulan, Altyapı Koordinasyon Şube Müdürlüğü’nün işleyişi ve çalışmaları hakkında bilgi verildi. DEİM’de gerçekleştirilen toplantıya, Altyapı Koordinasyon Şube Müdürü Ferit Bayram, birim elemanları ile DEİM Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Demirten ve müteahhitler katıldı.

Şubenin çalışmaları ile ilgili olarak, Altyapı Koordinasyon Şube Müdürü ve İnşaat Mühendisi Ferit Bayram, “Büyükşehir olduktan sonra Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Altyapı Koordinasyon Şube Müdürlüğü oluşturuldu. Denizli’de tüm kazı izinleri bu birim tarafından verilecek, tamiratlarla ilgili olarak da bu birim koordinasyonu sağlayacak. Vatandaşların kazılan yollar nedeniyle çok fazla etki görmemesi için, tamiratların bir an önce bitmesi sağlanacak. Aynı zamanda altyapı kuruluşlarının da koordineli bir şekilde kazı yapmaları sağlanacak. Aynı yolda birden fazla kazı yapılmaması için, çalışma organizasyonlarımız devam edecek” dedi.

DEİM Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Demirten de, dernek olarak Denizli’de faaliyet gösteren müteahhitlere, mesleki olarak çeşitli alanlarda etkinlikler ve faaliyetler düzenleyerek hizmet etmeye devam ettiklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu