REKLAMI GEÇ

Kurban kesim yerleri belirlendi

Kurban kesim yerleri belirlendi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı hazırlıkları kapsamında kent genelinde 12 noktada kurban kesim yeri belirledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Eylül 2014 Salı, 14:16

Kurban Bayramını vatandaşların huzurlu bir şekilde geçirmesini sağlamak için her yıl olduğu gibi bu yıl da önlemlerini alan Denizli Büyükşehir Belediyesi, tatil boyunca vatandaşların mağdur olmaması için hizmet vermeye devam edecek. Önlemler kapsamında öncelikle kurban kesim yerlerini belirleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi, kentin çeşitli yerlerinde oluşturulan kurban kesim merkezlerini açıkladı.

Vatandaşların hijyenik ve sağlıklı ortamda kurbanlarını kesmeleri için söz konusu kurban kesim yerlerini kullanmasını isteyen Denizli Büyükşehir Belediyesi, 9 küçükbaş ve 3 büyükbaş olmak üzere 12 kurban kesim yeri belirledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sağlık Şube Müdürlüğü tarafından belirlenen merkezlerde, ilaçlama ve temizleme çalışmalarının bayram boyunca yapılacağı duyurulurken, ayrıca veteriner hekimlerin söz konusu merkezlerde görev alacağı ifade edildi.

12 NOKTADA KURBAN KESİM YERİ
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından küçükbaş hayvanlar için belirlenen kurban kesim yerleri şöyle: “Ulu Cami yakınındaki eski hal bölgesi, Yenişehir Mahallesi’nde Şengün Cami yanı, Kuşpınar Pazar yeri, Adalet Parkı’nın karşısındaki pazar yeri, Sevindik Pazaryeri, İncilipınar Pazaryeri, Karaman Pazaryeri, Servergazi Pazaryeri ve Kınıklı Pazaryeri.” Büyükbaş hayvanlarda ise kurban kesim yerleri, Başkarcı Belediye Mezbahası, Korucuk Sabanoğlu Mezbahası ve Akkale’de Saycan Mezbahası olarak belirlendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Nisan 2024 Çarşamba 13 29Çok Bulutlu
18 Nisan 2024 Perşembe 12 29Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 11 22Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu