REKLAMI GEÇ

Köprülü kavşaktaki kaza ucuz atlatıldı

Köprülü kavşaktaki kaza ucuz atlatıldı

İzmir karayolu ile İstasyon Caddesi’nin kesiştiğiköprülü kavşaktaki trafik kazası ucuz atlatıldı. TIR’a bağlı dorsenin lastiğinin patlamasıyla meydana gelen kazada, onlarca araç birbirine girdi. Facianın teğet geçtiği kazada, iki kişi hafif yaralandı.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 1 Ekim 2014 Çarşamba, 10:15

Yoğun taşıt trafiği olan ve İzmir karayolu bağlantısını sağlayan köprülü kavşaktaki kaza ucuz atlatıldı. İddiaya göre, dün akşam saat 22.30 sıralarında meydana gelen kazada, Bakırlı’dan Üçgen’e doğru giden 20 DV 361 plakalı TIR’a bağlıdorsesinin arka lastiği patladı. Patlamanın etkisiyle savrulan TIR’ın arkasındaki 20 PP 215 ve 20 V 8299 plakalı iki özel araç önce TIR’a sonra da birbirine çarptı.

Kaza ile birlikte üç aracın aniden durması üzerine aynı yöneseyreden yaklaşık 10 araç da birbirine çarptı. Kazada 20 PP 215 ve 20 V 8299 plakalı araçlarda büyük, diğer araçlarda da küçük çapta maddi hasar meydana geldi. Kazada iki sürücü hafif yaralandı.

kaza2

Kaza nedeniyle yol bir süre kapalı kalırken, ekiplerin bölgeye gelmesiyle trafik akışı kontrollü olarak sağlandı.

Yorumlar

kartal   -  Bağlantı 2 Ekim 2014, 08:43

türkiyenin hemen hemen bir çok büyük kentinde yaşadım 5 yıldır denızlıdeyım bu kadar lanet bir trafik görmedim ne kadar dikkat etsende hergün ölümle burun burunayız kanın ve mizan tanımayan herkez trafikte ayrıca motor kullanıcısıyım ama korkuyrm

doctorr   -  Bağlantı 1 Ekim 2014, 12:24

Anıl kadeş, sen sellektör yapanlarla karşılasıyosan şükret, bana makas atan ağır vasıtalar denk geliyo…

ANIL   -  Bağlantı 1 Ekim 2014, 10:57

Dün gördüm sabah Halk Cad.-Atatürk Cad. kavşağında trafikçiler araç içinde muhabbet ediyorlar, Emniyet Müdürlüğü yönünde tek yönlü yolda araçlar ters yönden ana caddeye çıkıyorlar. Kesin karar verdim artık çay söyleyeceğim onlara.

ANIL   -  Bağlantı 1 Ekim 2014, 10:54

80 km. hız sınırının bulunduğu alt geçitte arkadan gelen ağır vasıtalı araç önündekine sellektör yakıp yol istiyorsa dün orada olanlar çok ucuz atlatılmış demektir çook.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı