REKLAMI GEÇ

Kocasert güven tazeledi

Kocasert güven tazeledi

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Seçimli Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Kocasert, tek aday olarak girdiği genel kurulda güven tazeleyerek bir 4 yıl için daha yetki aldı.

İlyas Coşkun / DENİZLİHABER / 18 Nisan 2014 Cuma, 17:09

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Seçimli Olağan Genel Kurulu’nu üyelerin yoğun katılımı ile gerçekleştirdi. Denizli Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin, Denizli İhracatçıları Birliği’ne dönüştürülmesinden sonra gerçekleştirilen ilk genel kurulda mevcut başkan Süleyman Kocasert’ten başka aday çıkmadı.

DENİB’in binasında gerçekleşen genel kurulda faaliyet ve gelir-gider raporlarının okunarak kabul edilmesinden sonra konuşan DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, “Bugün DENİB olarak 2013 yılı Seçimli Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştiriyoruz. 2018 yılına kadar DENİB’e, Denizli’ye ve ülkemize hizmet etmek adına biz de varız. 20. yılının içinde bulunan DENİB’de sayısız başarılara arkadaşlarımız ile birlikte imza attık” dedi.

“DENİB’i Kapanmaktan Kurtardık”
DENİB’de yapılan çalışmalar hakkında üyelere geniş bilgiler veren Başkan Kocasert, DENİB’in kapanma tehlikesi atlattığını söyledi. Yapılan çalışmaları rakamlar ile ortaya koyan Kocasert, “DENİB olarak geçen yıl 2,2 Milyar dolarlık ihracata imza atarak Türkiye’nin en çok ihracat artışı gerçekleştiren birliği olduk. 2009 yılında 687 olan üye sayımız 2013 yılında ise 1074’e ulaştı. Göreve geldiğimizde personel giderimiz gelirimizin yüzde 66’sı oranında idi. Bugün ise bu rakamı yüzde 36’ya kadar düşürerek DENİB’i kapanma tehlikesinden kurtardık. Çünkü yasa gereği 2 yıl üst üste personel gideri, toplam gelirini yüzde 40 oranında aşan ihracat birlikleri kapanır. Bunu engellemiş olduk” dedi.
Konuşmaların ardından yapılan seçimde Süleyman Kocasert, DENİB üyelerinden bir 4 yıl için daha yetki aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı