REKLAMI GEÇ

Karacan, 2015’e yeni hedeflerle giriyor

Karacan, 2015’e yeni hedeflerle giriyor

Denizli’de 10 yıldan beri KPSS, Açık Öğretim, ALES ve DGS alanlarında ileri düzeyde sınava hazırlık kursları veren Karacan Akademi, 1000 kişinin üzerinde Denizlili’yi kamu kurumlarına yerleştirmeyi başardı. Yeni eğitim-öğretim yılına daha güçlü ve deneyimli bir eğitim kadrosu ile başladıklarını belirten Özel Denizli Karacan Akademi Dershanesi Kurucusu Ali Kurt,  “Adli Yargı Hazırlık, İdari Yargı Hazırlık ve SMMM kurslarını da 2015 yılının ortalarında açacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Eylül 2014 Cuma, 15:41

Özel Denizli Karacan Akademi Kurucusu Ali Kurt, 2004 yılında İleri Düzey Sınava Hazırlık Merkezi olarak yola çıktıklarını ve 10 yıldan beri KPSS, KPSS-A, Açık Öğretim ve Dikey Geçiş Sınavı(DGS) hazırlık kursları ile Denizli’ye ilkleri yaşattıklarını söyledi.  Bugüne kadar gerek öğretmen, gerek devlet memuru atamalarında yüzlerce öğrencilerini yerleştirme başarısı göstermenin gururunu yaşadıklarını belirten Kurt, yüzlerce açık öğretim fakültesi öğrencisine de örgün öğretim olanağı sağladıklarını ifade etti.

denizli-karacan-akademi-ic-4

 “DENİZLİ’YE  ‘İLK’LERİ KAZANDIRDIK”
Denizli Karacan Akademi olarak KPSS eğitimlerinde genel yetenek ve genel kültür alanında Denizli’nin ilk dershanesi olduklarını açıklayan Kurt, “Denizli’deki dört yıllık lisans ve ön lisans mezunlarını ileri düzey sınavlara hazırlık için kurulmuş bir merkeziz.  Merkezimizde Karacan Akademi olarak Denizli’de, Türkiye’nin ilk franchise anlaşmasını yaparak KPSS hazırlık kurslarını başlatan da biziz” dedi.

denizli-karacan-akademi-ic-3

“AKILLI TAHTA VE ON-LİNE EĞİTİME KARŞIYIZ”
22 yıllık matematikçi olarak on-line eğitime karşı olduğunu belirten Ali Kurt,  “Karacan Akademi olarak öğrenci alımlarında hassas davranıyoruz. Öğrencilerimizi KPSS, KPSS-A, ALES, DGS ve Açık Öğretim sınavlarına hazırlıyoruz. 12 dersliğimiz var. Sınıflarımız genelde 20 kişiyi geçmeyecek şekilde düzenlendi. Karacan Akademi daha az mevcutlu sınıflarda daha aktif eğitimi destekliyor.  22 yıllık bir matematikçi olarak akıllı tahta ve on-line sisteme karşı biriyim. Bu nedenle çok da on-line ders vermiyoruz. Öğretmenlerimiz, öğrencilerle sınıfta birebir temas halinde. Kadrolu öğretmenlerimiz haftanın 6 günü merkezimizde bulunuyor. Bu öğrencilerimiz için bir avantaj. Öğrencilerimiz soru çözüm saatlerinde istedikleri saatte öğretmenlerine ulaşıp soru çözdürebiliyor. Bunun hem bize hem de öğrencilerimize olumlu döngüleri oluyor” diye konuştu.

“EĞİTİMDE DENİZLİ’NİN TEK ULUSAL MARKASI ”
Tavaslı Matematik öğretmeni Hasan Karacan, 31 yıl önce yüksek öğrenim gençliğine yönelik Lisans ve Lisans sonrası eğitim programlarıyla İleri Düzey Sınava Hazırlama Merkezi’ni kurdu.  Ayrıca,  açık öğretim kitaplarını hazırlayan tek matematikçi olan Karacan’ın 31 yıllık vizyon ve misyonunu 10 yıldır Denizli’de de yaşattıklarını belirten Kurt, “Karacan Akademi yayın olarak Ankara merkezli çalışıyor. Yayınlarımız Karacan Akademi logolu. Bunun yanı sıra öğrencilerimiz tek bir yayına bağlı kalmasın diye farklı yayınlar da sunuyoruz. KPSS öğretmen adaylarında farklı yayınlardan 20’ye yakın deneme yapıyoruz yıl boyunca. Dikey Geçiş, ALES kurslarında da farklı yayınlardan deneme sınavlarımız oluyor” dedi.

denizli-karacan-akademi-ic

“KPSS-A’DA ANKARA KADROSU İLE ÇALIŞIYORUZ”
Özel Denizli Karacan Akademi Kurucu Müdürü Ali Kurt, Karacan İleri Düzeyde Sınava Hazırlık Merkezi olarak sadece öğretmen adaylarına yönelik çalışmaları olmadığını vurgulayarak şu bilgileri verdi: “ALES sınavları içinde kurslarımız İlkbahar ve Güz dönemi olmak üzere 2 dönem açılıyor. Bunun yanı sıra KPSS-A grubu dediğimiz İktisat, İşletme maliye, muhasebe gibi üniversitelerimizin iktisadi ve idari bilimler fakültelerinde okuyan öğrencilerimize yönelik hazırlık sınıfı grubumuz da geliyor. KPSS-A grubundaki öğrencilerimizin burada yararlandığı uzman öğretmenlerimiz Ankara’dan gelmektedir. Yani KPSS-A’da tamamen Ankara kadrosu ile çalışıyoruz. Bu alanda KPSS- A puan türünde çocuklarımızın büyük bir çoğunluğu, kurumlar sınavına hazırlık yapıyorlar. Ayrıca iki yıllık meslek yüksek okulunda okuyan çocuklarımız var. Bunlar bir takım aksilikler sonucu 2 yıllık okullarda memnuniyetsiz oluyorlar. Bu memnuniyetsizliklerin önünü açabilmek için yine dikey geçiş dediğimiz bir sınav kursumuz var. Bu kursumuzda da onlara iki yıllıktan dört yıllık fakültelere geçiş konusunda yardımcı oluyoruz. Yine Açık Öğretim Fakültesi’nde okuyan öğrencilerimize adeta lisansı tattırıyoruz”

denizli-karacan-akademi-4

“2015’E YENİ KURSLARLA GİRECEĞİZ”
2015’e büyük hedeflerle girdiklerini belirten Kurt,  Ege bölgesinde bile olmayan Adli Yargı Hakimlik ve Savcılık sınav kursularını da başlatacaklarını açıkladı. Kurt, “2015’in ortalarına doğru, Adli Yargı, İdari Yargı hazırlık kurslarımız başlayacak. Ayrıca mali müşavirlik kurslarımız da yine 2015’te geliyor.  Bu kursları da başlatıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı