REKLAMI GEÇ

Firarilerin kimliği belirlendi

Firarilerin kimliği belirlendi

Kocabaş Cezaevi’nden kaçan firarilerden üçünün hükümlü birinin ise tutuklu olduğu ortaya çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Temmuz 2014 Salı, 19:13

Denizli’nin Honazİlçesi’ne bağlı Kocabaş Mahallesi’nde bulunan D Tipi Kapalı Cezaevi’nden 4 mahkum firar etti. Hırsızlık adam kaçırma ve darp suçlarından dolayı hapiste bulunan firarilerden üçünün hükümlü birinin ise tutuklu olduğu ortaya çıktı. Firarın ortaya çıkmasının ardından başlatılan operasyonda kaçaklardan biri yakalandı.

NASIL KAÇTILAR?
Dört mahkumun cezaevinden kaçış hikayesi de filmleri aratmayacak düzeyde. Cezaevi içindeki havalandırma boşluğuna giren mahkumlar, önce çatıya çıktı daha sonra da  yanlarına battaniye ve kemer alarak 6 metre yüksekliğindeki duvarı birbirilerinin üstüne çıkarak tırmandı. Duvardan cezaevi dışına atlayan 4 mahkum, jandarmanın ‘dur’ ihtarına da uymadı.

TUTUKLU YAKALANDI
Duruşması sürdüğü için cezaevinde tutuklu olarak bulunan A. G. Denizli’nin Bekilli İlçesi’nde yakalandı. Diğer firariler A.H., H.H. ve O.A ise kaçak durumunda. Güvenlik güçleri Denizli ve çevresinde yolları kesti ve üç aşamalı kontrol noktaları oluşturdu. Mahkumların firarlarında dışarıdan destek almış olabilecekleri olasılığı üzerinde duruluyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı