REKLAMI GEÇ

Doğduğu hastanede çalışıyor

Doğduğu hastanede çalışıyor

Denizli Özel Sağlık Hastanesi’nde 1998 yılında tüp bebek olarak doğan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi 16 yaşındaki İrem Parladı, dünyaya gözlerini açtığı serviste staj yapmaya başladı. İrem’in hedefi, fizyoterapist olmak. Özel Sağlık Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Erdemir ise, “Elimizde dünyaya gelip, başarılı bir eğitim döneminin ardından yine hastanemizde çalışıyor olmaları bizlere gurur veriyor” dedi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 1 Ekim 2014 Çarşamba, 11:05

Denizli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 3. Sınıf öğrencisi İrem Parladı, ikizi Begüm ile birlikte dünyaya geldiği hastanenin doğum servisinde stajyer öğrenci olarak çalışmaya başladı.

denizli-irem-dogdugu-hastanede-calisiyor-ic-1

Staj yapacağı hastaneyi okulunun belirlediğini, bunun güzel bir tesadüf olduğunu söyleyen İrem Parladı, “Staj yapacağımız hastaneleri okulumuz belirliyor. Staj yerimin dünyaya geldiğim hastanenin doğum servisi olması beni mutlu etti. Doğum servisinde olmak, anne ve babaların sevincine tanık olmak beni de mutlu ediyor” dedi.

denizli-irem-dogdugu-hastanede-calisiyor-ic

16 YIL ÖNCE AYNI SERVİSTE DÜNYAYA GELMİŞTİ
Denizli’de 1992 yılında kurulan Denizli Özel Sağlık Hastanesi, 1996 yılında da Tüp Bebek Merkezi’ni kurarak, çocuk özlemi çeken yüzlerce aileye, anne-baba olma sevincini yaşattı. 1998 yılında Er-Pa Sağlık Hastanesi’nin doğum servisinde dünyaya gelen İrem ve ikizi Begüm Parladı, lise öğrenimlerini sağlık meslek lisesinde sürdürüyor.

denizli-irem-dogdugu-hastanede-calisiyor-ic-2

“GÜZEL BİR TESADÜF”
Denizli Özel Sağlık Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Erdemir, İrem’in hastanelerinde çalışıyor olmasının güzel bir tesadüf olduğunu belirterek, “Denizli’de tüp bebek tedavisini başlatan hastanelerden biriyiz. Bizim hastanemizde dünyaya gelen bir tüp bebeğin, yine bizim hastanemizde ve üstelik doğum yaptığı serviste stajyer öğrenci olarak bulunması güzel bir tesadüf. Bir çocuğumuzu da işe aldık. Elimizde dünyaya gelip, başarılı bir eğitim döneminin ardından yine hastanemizde çalışıyor olmaları bizlere gurur veriyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı