REKLAMI GEÇ

Sinpaş Denizli Basket şölene hazır

Sinpaş Denizli Basket şölene hazır

Pertevniyal maçı öncesi konuşan Coach Çevik, “Tek hedefimiz kazanmak” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 28 Kasım 2014 Cuma, 13:33

Sinpaş Denizli Basket, Pertevniyal maçına hazır. Coach Okan Çevik play-off için en avantajlı sıralamayı hedeflediklerini belirterek “Bu maçta tek hedefimiz kazanmak” dedi.
Denizli’de beyaz eşya satışı yapan bir firmanın organize ettiği kahvaltıda gazeteciler ile bir araya gelen Coach Çevik, “Hedefimiz üst ligde yer almak. Lig içinde zaman zaman zorlanacağımız maçlar olacaktır. Bu sezon ikinci lig geçen sezona göre çok daha kaliteli. Bu nedenle deplasman maçları zor geçiyor. Yine zor bir deplasmanda kazanarak haftaya başladık. Bu haftada Efes Pilsen altyapısını oluşturan, gelecek yıllarda a takımda forma giyecek olan oyuncuların yer aldığı Pertevniyal ile mücadele edeceğiz. Çok kapasiteli oyuncular ama çok genç oyuncular. Dolayısıyla tecrübemizle ve potansiyelimizle galip gelmemiz gereken bir maç. Hazırlıklarımızı bu yönde tamamladık. Kazanacağımızı umut ediyorum. Tüm Denizli halkından da bizi 1.lig yolunda desteklemelerini bekliyoruz. Çok güzel bir salonda, çok güzel bir basketbol oynayan bir takıma sahibiz. Türkiye’nin en güzel salonlarından biri olan bu salonun tamamen dolmasını istiyorum. Çünkü tüm taraftarlarımıza keyifli bir basketbol izlettireceğiz” dedi.

Sinpaş Denizli Basketbol’un Pivotu Eren Beyaz “Geçen haftaki maç zor geçti ama kazanmasını bildik. Deplasmanda galip gelmek her zaman çok önemli. Bu hafta da evimizde Pertevniyal ile oynayacağız. Zaten amacımız evdeki bütün maçları kazanmak. Play-off yolunda da ilk iki sırada bitirmek istediğimiz için bu tarz maçların hepsini evimizde kazanmamız gerekiyor. Pertevniyal de genç bir ekip. Efes Pilsen’in alt yapısını oluşturuyor. Genç oyunculardan kurulu bir takım. Maça gelecek olan taraftarlarımızda bu maçtan çok büyük keyif alacaklar. Biz kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..