REKLAMI GEÇ

Dinçel: Rakip çok tehlikeli

Dinçel: Rakip çok tehlikeli

Çankırıspor deplasmanına konuk olacak Büyükşehirde Teknik Direktör Dinçel rakip konusunda oyuncularını uyardı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 1 Kasım 2014 Cumartesi, 10:49

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta son dört maçını kazanarak zirveye ortak olan Denizli Büyükşehir Belediyespor bu hafta Çankırıspor deplasmanına konuk olacak.

Kırmızı beyazlılarda rakibin ligin dibinde olması maç konsantrasyonunu etkiliyor. Bu durumun farkında olan kurt hoca Selahaddin Dinçel hafta başından beri oyuncuları ile her antrenman öncesi kısa bir toplantı yapıyor ve bu maçın önemine dikkat çekiyor.

Rakibin sıralamadaki yerinin kimseyi yanıltmaması gerektiğini söyleyen Dinçel özellikle Gaziantepspor ile yapılan kupa maçında ortaya koydukları futbol ile ne kadar tehlikeli olduklarını gösterdiklerini belirtiyor.

Son dört maçta yakaladıkları seriyi Çankırıspor karşısında da sürdürmek istediklerinin altını çizen deneyimli teknik adam, “Çankırıspor kupa maçında Gaziantepsor’a karşı müthiş oynadı. Süper Lig takımına karşı, 3.lig takımının başa baş mücadele sergilemesi, öyle küçümsenecek bir durum değil. Gerçekten iyi oynadılar. Bu maç bizim için çok daha önem kazandı. İnşallah istediğimiz sonucu alıp, geriye dönüş yaparız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..