REKLAMI GEÇ

BİZATİ ÇAĞIRDI, RAİL MALİKOV ANTRENMANA ÇIKTI

BİZATİ ÇAĞIRDI, RAİL MALİKOV ANTRENMANA ÇIKTI

Denizlispor’da disiplinsiz davranışı nedeniyle A2 takımla çalışmaya gönderilen Rail Malikov takımla çalışmalara başladı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 26 Kasım 2014 Çarşamba, 12:29

Teknik Direktör Özcan Bizati’nin disiplinsiz davranışları nedeniyle cezalandırdığı Azeri defans oyuncusu Malikov bir haftalık aranın ardından takımla çalışmalara başladı.
Sezon başında ülkesinin Qabala takımından Denizlispor’a gelen futbolcu Milli maç nedeniyle lige verilen arada Azerbeycan’a gitmiş fakat söz verdiği süreden iki gün geç gelmişti.

Bunun üzerine Teknik Direktör Özcan Bizati futbolcuyu A2 takıma gönderirken para cezası da uygulamıştı. Yeşil siyahlı kulübün lojmanlarını da terk etmek zorunda kalan Malikov sezon başından bu yana sadece 1 lig maçında forma giymişti.

Yeşil siyahlıların Adanaspor’u ağırladığı lig maçında sakatlanan Cem Tosun’un yerine maça 29. dakikada dahil olan Malikov ortaya koyduğu futbolla teknik ekibin gözüne girmeyi başarmıştı. Daha ligde görev aldığı ilk maçın ardından yaptığı disiplinsiz hareket Antalyaspor maçı kadrosundan çıkarılmasına neden olmuştu. Yeşil siyahlıların bu karşılaşmada defans hatası nedeniyle iki gol yemesi de Malikov’u yeniden gündeme getirdi. Teknik Direktör Özcan Bizati verdiği cezanın süresi dolması nedeniyle Azeri futbolcuyu yeniden takımına dahil etti. Futbolcunun Elazığspor maçında formayı alıp alamayacağına ise son kararı yine Bizati verecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..