REKLAMI GEÇ

Kıbrıslıoğlu: Kimse havaya girmesin

Kıbrıslıoğlu: Kimse havaya girmesin

Şanlıurfaspor karşısında alınan galibiyetin önemli olduğunu hatırlatan başkan, “Önümüzde kritik üç maç var onları da kazanmalıyız” dedi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 18 Aralık 2014 Perşembe, 12:56

Denizlispor’da Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu üç hafta aradan sonra alınan Şanlıurfaspor galibiyetinin kimseyi havaya sokmaması gerektiğini söyledi. Devre arasına kadar kalan üç maçı da kazanmaları gerektiğinin altını çizen Kıbrıslıoğlu, özellikle bu hafta oynanacak Orduspor maçının önemine dikkat çekti.

Rakibin 4 puanda ligin en alt basamağında yer aldığını hatırlatan Başkan Kıbrıslıoğlu, “Orduspor sıçrama yapmak isteyecektir. Bir başlangıç olarak da Denizlispor maçını göreceklerdir. Rakip iyi bir takım. İyi oyunculara sahipler. Asla hafife alınmamalılar. Ligde yaşadıkları şanssızlıklar nedeniyle istedikleri puanları alamadılar. Bizim için en zor maçlardan biri olacak. Yine de kazanmak istiyoruz” dedi.

Denizlispor’un ilk altı hedefini kovaladığının da altını çizen Kıbrıslıoğlu, “Ordu maçını kazandıktan sonra içerideki Gaziantep B.Belediyespor maçını da kazanmak daha sonra Manisa deplasmanında iyi bir sonuç almak istiyoruz. İlerlemek istiyorsak bu üç maç bizim için çok önemli. Önceliğimiz tabii ki Orduspor maçı” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..