REKLAMI GEÇ

Kıbrıslıoğlu: Muhteşem Denizlispor geri gelecek

Kıbrıslıoğlu: Muhteşem Denizlispor geri gelecek

Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu: “Denizlispor 2000’li yıllardaki muhteşem dönemine geri dönecek”

/ DENİZLİSPORHABER / 31 Temmuz 2014 Perşembe, 10:29

SELAMİ AYDIN / Tekden Denizlispor’da Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu önemli açıklamalarda bulundu. Transferde önemli ilerlemeler kaydettiklerini anlatan Kıbrıslıoğlu, “Artık nokta transfere yöneldik. 5-6 oyuncuyu daha kadromuza katıp transferi noktalayacağız. 10 gün içinde tüm transfer sona ermiş olacak” dedi.

Tekden Denizlispor’un bu sezon iyi bir kadro oluşturduğunu belirten Kıbrıslıoğlu, “Bu iyi takım umarım iyi bir sezon geçirecek. Deneyimli oyuncularımız var. Bunun karşılığını alacağımıza inanıyorum. Biz içinde bulunduğumuz şartlarda ortaya hedef koymak istemiyoruz ama Tekden Denizlispor hedefsiz bir kulüp de değil. Öncelikli hedefimiz Tekden Denizlispor’u kurumsal bir yapıya kavuşturmak. Biz 2000’li yıllardaki muhteşem Denizlispor’u yeniden geri getirmek istiyoruz. Denizli’ye karşı verdiğimiz sözleri tutmak istiyoruz” diye konuştu.

BİZATİ: KARAKTERİMİZ SAHAYA YANSIYACAK
Tekden Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati ise yönetim kurulunun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlk etap çalışmalarımız çok iyi geçti. İkinci etap çalışmalarımız daha da iyi olacak. Karakterli bir oyuncu grubumuz var. Oyuncularımız kendi karakterlerini sahaya yansıtacaktır. Hedefimize ulaşmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

BÜLENT ERTUĞRUL UMUTLU
Yeşil siyahlılarda Kaptan Bülent Ertuğrul ise bu sezonu daha iyi değerlendireceklerini söyledi. Ertuğrul, “Geçen yıldan daha iyi bir sezon geçireceğimize inanıyoruz. Hep birlikte ilk altı hedefine ulaşacağız. Tekden Denizlispor’u eski güzel günlerine geri döndürmek için elimizden geldiğince mücadele edeceğiz. Her zaman daha fazlasını yapmak istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ahmet albaş   -  Bağlantı 31 Temmuz 2014, 19:39

BU FUTBOL TAKIMIMIZI VE KULÜBÜMÜZÜ SAYIN. HASAN KIBRISLIOĞLUNDAN BAŞKA BİRİ TAŞIYAMAZ VE GÖTÜREMEZ DENİZLİDE TEK BAŞKAN VAR O DA SAYIN.KIBRISLIOĞLUDUR GERİSİ YALANDIR ÇÜNKÜ DENİZLİLİ DEĞİLLER KIBRISLIOĞLU DENİZLİNİN YERLİSİDİR KURTULUŞ H.KIBRISLIOĞLU

Volkan   -  Bağlantı 31 Temmuz 2014, 15:34

Başarılar Başkanım Allah yolunuzu açık etsin.

alican kaya   -  Bağlantı 31 Temmuz 2014, 11:47

haberler o kadar güzel ki helal olsun inşallah dönem sonunda başkanımız destek yok bende bırakıyorum demez evet bu makam bir genç başkanı ak saçlarla çıkartır ortaya stresten ama dayanmalı yeterki allah ona dayanma gücü versin ve sabır versin