REKLAMI GEÇ

Kaptan Süleyman’dan iyi haber

Kaptan Süleyman’dan iyi haber

Boynunda ve kasığında sorun bulunan Kaptan Süleyman Varlık’ın tetkiklerinden ‘oynayabilir’ sonucu çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 21 Kasım 2014 Cuma, 11:26

Denizli Büyükşehir Belediyespor’da boynundan yaşadığı rahatsızlık nedeniyle düzenli iğne yiyen son günlerde ise kasığında zorlamaya bağlı ağrılar yaşayan kaptan Süleyman Varlık’ın durumu netleşti. Kırmızı beyazlı sağlık ekibi çekilen MR sonucu kaptanın sakatlığının ciddi olmadığı kanısına vardı, Maltepe maçında oynayabileceğini müjdeledi.

Arsinspor maçında kasığında zorlama oluştuğu için, tedavisi nedeniyle haftanın ilk antrenmanına katılmayan, ikinci antrenmanda da takımdan ayrı düz koşu yapan kaptan Süleyman Varlık, sakatlığının önemli olmadığı, çekilen MR’sonucu ortaya çıkınca, takımla birlikte çalışmalara başladı. Tecrübeli futbolcunun takıma dönüşü, takım arkadaşları ile teknik heyeti sevindirdi.

Başkarcı Şehit Sami Stadı’nda yapılan antrenman öncesi, futbolcularıyla yaptığı konuşmada, pazar günkü rakipleri Maltepespor’u teorik olarak adeta ezberleten tecrübeli teknik adam, uygulamalı taktik antrenmanları ile, pratik olarak da sonuca ulaşmaya çalışıyor. Antrenman esnasında da futbolcularıyla sürekli konuşan ve uyarılarda bulunan Tecrübeli Teknik adam, “ Teorikte ne kadar iyi olsanız da pratik farklıdır. Tecrübeye dayanır. Bilmek yetmez, iyi uygulayabilmek için, önceden denemek gerekir. Bildiğinizi sandığınız şeyin aksayan taraflarını ancak onu uygulamaya koyduğunuz zaman öğrenirsiniz. Ama teorikte de zayıfsanız, bunlar uygulamada ortaya çıkar. İkisine de yeterli düzeyde sahip olmak, sanırım en iyisi” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..