REKLAMI GEÇ

Kahe: Devre arasında gidebilirdim

Kahe: Devre arasında gidebilirdim

Denizlispor’un Brezilyalısı peşinattan başka ücret almadığını söyledi.

/ DENİZLİSPORHABER / 24 Nisan 2014 Perşembe, 15:25

SELAMİ AYDIN / Tekden Denizlispor’da Brezilyalı forvet Kahe sezon başından bu yana sadece 100 bin euro peşinat aldığını, 180 bin euro alacağının bulunduğunu söyledi. Devre arasında takımdan ayrılma durumunun seçeneklerden biri olduğunu hatırlatan Kahe, “Peşinat ve primler dışında ücret almadım. Maç başı alacaklarım duruyor. Devre arasında takımdan ayrılabilirdim. Alacaklarımın ödenmediğini gerekçe göstererek gidebilirildim. Ama burada kalıp arkadaşlarımla mücadele etmeyi seçtim. Denizlispor’u zor durumda bırakamazdım” dedi.

Yeşil siyahlılarda sezon başından bu yana sadece Fethiyespor maçında izin alarak hamile eşini ziyaret eden Kaptan Kahe 33 maçta görev alarak Denizlispor’un sahada en fazla dakika alan oyuncusu oldu. Bu sezon 11 golü rakip filelere bırakan futbolcu, “Denizlispor’un ekonomik olarak zor bir dönem geçirdiğini biliyoruz. Böyle bir ortamda bizlerin de fedakarlık yapması gerekiyordu. Kişisel olarak bu fedakârlığı yaptığımı düşünüyorum. Para peşinde koşan biri değilim. Yönetim önce takımdaki arkadaşlarımın ücretlerini ödesin. Ben kaptan olarak en son ödeme almaya razıyım” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

cihan   -  Bağlantı 25 Nisan 2014, 06:38

demek sadece 100 bin euro almis o para benim hafta da 6 gün 12 saat calısarak tam 25 yılda alabilecegim ücret belki kahe de gecim sıkıntısı cekiyordur