REKLAMI GEÇ

İşte haftanın maçları

İşte haftanın maçları

Denizli takımları bu hafta kimlerle nerede oynuyor?

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 31 Ekim 2014 Cuma, 09:59

DENİZLİ BASKET – GELİŞİM KOLEJİ
Türkiye Basketbol 2. Ligi’ndeki Denizli temsilcisi Sinpaş Denizli Basket bu hafta evinde Gelişim Koleji’ni ağırlıyor. Zirve mücadelesi veren Denizli temsilcisi Socar Petkim yenilgisinden sonra ligde üst üste üç galibiyet alarak sıralamada üçüncülüğe yükseldi. Rakip Gelişim Koleji’nin ise ligde sadece bir galibiyeti bulunuyor.

1 Kasım Cumartesi günü PAÜ Arena’da oynanacak Sinpaş Denizli Basket – Gelişim Koleji maçı saat 15:00’de başlayacak. Maçın teknik komiserliğini Mete Bulut, başhakemliğini ise Yücel Çilingir üstleniyor. Karşılaşmadaki yardımcı hakemler ise Tahsin Kuzu ile Onur Sönmez

KIZILCABÖLÜKSPOR – ANKARA ADLİYESPOR
Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta kalıcı olmak isteyen Kızılcabölükspor evinde Ankar Adliyespor’u ağırlıyor. 9 hafta sonunda topladığı 11 puanla 13. basamakta yer alan sarı kırmızılı Denizli temsilcisi bir maçı eksik olmasına karşın 6. basamakta yer alan Adliyespor’u sorunsuz geçmek istiyor.

Pazar günü Tavas İlçe Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 13:30’da başlayacak. Maçı Doğan Altun, Muzaffer Kaşıkçı ve Hüseyin Kocadağlı hakem üçlüsü yönetecek.

ÇANKIRISPOR – DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR
Son dört maçını kazanan Denizli Büyükşehir Belediyespor bu hafta çankırıspor deplasmanına konuk oluyor. Ilgaz Stadı’nda Pazar günü saat 13:30’da başlayacak mücadeleyi Atilla Karaoğlan, Oğuzhan Şenler ve Murat Taşçıkar hakem üçlüsü yönetecek.

KAYSERİSPOR – DENİZLİSPOR
PTT 1. Lig’de zor bir dönemden geçen Denizlispor bu hafta Kayserispor deplasmanına konuk oluyor. Pazartesi günü saat 18:00’de başlayacak mücadele Kadir Has Stadı’nda oynanacak. Maçı Deniz Çoban, Seçim Demirel ve İlker Takpak yönetecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..