REKLAMI GEÇ

Denizlispor transfer yasağını kaldırıyor

Denizlispor transfer yasağını kaldırıyor

Yeşil siyahlılarda transfer yasağı kaldırılıyor

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 29 Ocak 2015 Perşembe, 11:29

Denizlispor’da taraftarın uzun süredir beklediği gelişme gerçekleşti. Yeşil siyahlı yönetim transfer yasağını kaldırma kararı aldı. Denizlispor Kulübü’nden bugün yapılan açıklamada yasağın kaldırılma kararının Transfer Komitesi tarafından verildiği belirtildi. Asbaşkan ve Transfer Komitesi Başkanı Mehmet Ekizler kararı doğrularken, “Yasağı kaldırıyoruz. Transfere başlıyoruz. Bu kararı yönetim kurulumuz aldı” dedi.

GECE YARISINA KADAR SÜREN TRAFİK
Yeşil siyahlı kulüp kaynak bulamadığı için uzun süredir transfer yasağının kaldırılmasını sağlayamıyordu. Dün gece yarısına kadar yeşil siyahlı yöneticilerin kendi aralarında yaptıkları görüşmelerden bu karar çıktı. Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu gece yarılarına kadar kaynak temini konusunda görüştüklerini kaydetti. Yeşil siyahlı kulüp henüz doğrulamasa da transfer yasağı için gerekli bütçeyi yönetim kurulunun kendi arasında toplayarak çözdüğü belirtiliyor. Bu güne kadar 1,5 milyon liralık katkı koyan Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu’nun ise yasağın kaldırılmasında en büyük paya sahip olduğu öne sürüldü.

2 MİLYON LİRA GEREKLİYDİ
Yeşil siyahlıların transfer yasağını kaldırarak transfer gerçekleştirmesi için 2 milyon liralık bir bütçeye ihtiyaçları olduğu belirtildi. Federasyona yaklaşık 1 milyon liralık ödeme yapmak zorunda olan Denizlispor’da mevcut futbolcuların maç başı ödemeleri ile yeni transferlerin peşinatları için de kaynak gerekiyor. Transfer maliyetinin bu süreçte 2 milyon lira olduğu belirtildi.

EN AZ 3 TRANSFER
Transfer yasağının kaldırılması ile yeşil siyahlı takımda en az üç bölgeye takviye yapılacağı öğrenildi. Bir stoper, bir orta saha oyuncusu ve bir de forvetin alınacağı kaydedildi. Teknik Direktör Engin İpekoğlu’nun da yönetimden bu yönde bir talebi olmuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Volkan   -  Bağlantı 29 Ocak 2015, 14:12

Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu ve yönetimine sonsuz teşekkürler.Akiller ve belediyenin umursamazlığını da yazdık bir kenara.Seçimler yakın ne de olsa.DENİZLİSPOR taraftarı sözünü bu sefer de sandıkta söyler…