REKLAMI GEÇ

Horoz hazırlık maçında 3-1 kazandı

Horoz hazırlık maçında 3-1 kazandı

Tekden Denizlispor, hazırlık maçında Naft AlJanob’u 3-1 yendi.

/ DENİZLİSPORHABER / 21 Ağustos 2014 Perşembe, 22:40

SELAMİ AYDIN / Hazırlık maçlarında aldığı kötü sonuçlarla dikkat çeken Tekden Denizlispor, Irak temsilcisi Naft AlJanob’u 3-1’le geçti. Denizli Atatürk Stadı’ndaki mücadeleyi Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra az sayıda taraftar da izledi.

Yeşil siyahlılar baskılı başladığı mücadelenin ilk yarısında rakip kalede pozisyon üretmekte zorlandı. İlk şutunu İlian Yordanov ile 11. dakikada atan yeşil siyahlılar, geçen sezon Irak 1. Ligi’ni beşinci sırada tamamlayan rakiplerine ilk yarı boyunca üç önemli pozisyon verdi.

Teknik Direktör Özcan Bizati’nin ikinci yarıda yaptığı değişiklikler ile birlikte yeşil siyahlılar golü de buldu. Veli Acar’ın 54. dakikada ceza sahası dışından isabetli şutu filelerle buluştu 1-0.

Maçın 69. dakikasında Gustavo’nun ara pasına hareketlenen Dos Santos karşı karşıya pozisyonda kaleci İsmail Şahmalı’nın sağından plase vuruşla golü yapmasını bildi 1-1.
Bu dakikadan sonra rakip kalede baskısını sürdüren Tekden Denizlispor, Erçağ Evigen’in sürüklediği atakta topu yine ceza sahası ön çizgisinde Veli ile buluşturmayı başardı. Deneyimli futbolcu düzgün bir vuruşla takımını öne geçiren sayıyı kaydetti 2-1.

Maçın son bölümlerinde daha rahat bir oyun ortaya koyan yeşil siyahlılar sol kanattan sürükledikleri atakta rakip oyuncunun topu ceza sahası içinde elle oynaması nedeniyle penaltı atışı kazandı. 83. dakikadaki penaltı atışını Fatih kullandı ve kalecinin solundan topu filelerle buluşturdu 3-0.

TEKDEN DENİZLİSPOR 3 – NAFT AL JANOB 1
STAT: Denizli Atatürk Stadı
HAKEMLER: Sait Yücel, Oğuz Sarı, Tayfur Atalay
TEKDEN DENİZLİSPOR: Kazım Sarı (46′ İsmail Şahmalı) Hakan Ateş, Mustafa Keçeli, Ömer Alp Kulga, Mehmet Cansın Çiçek, Veli Acar (88’Mert Çakar), Burak Karaduman, Erçağ Evirgen (79′ Fatih) , İlian Yordanov, Emrah Bozkurt (59′ Bülent Ertuğrul), Georgi Andonov
NAFT ALJANOB (South Oil FC): Mithat, Mukiz, Amnar, Enes, Sefa, Muhammed (79’Ali), Visam (66’Selam), Emdeme (46′ Gustavo), Amir (66’Nusaf), Hassan (62′ Faysal), Huseyin (46′ Elando Dos Santos)
GOLLER: 54′-77 Veli Acar, 83 Fatih (P) (Tekden Denizlispor) 69′ Elando Dos Santos (Naft AlJanob)

MAÇTAN NOTLAR:
Davraz’da kamp yapan Irak temsilcisi ile temas da kamp sırasında kuruldu. Kendi ligini 5. sırada bitiren ve bu sezon şampiyonluk hedefi ortaya koyan Naft AlJanob yeşil siyahlılar ile hazırlık maçı yapmak için Isparta’dan geldi.
Türkiye Futbol Federasyonu’na yeşil siyahlı kulübün hazırlık maçı için yaptığı başvuru yanıt bulamadı. Bu nedenle karşılaşma kayıtlara hazırlık maçı olarak değil, antrenman maçı olarak geçti.
Karşılaşma sıcak hava nedeniyle daha önce duyurulan saatten 10 dakika geç başladı.
Maçın orta hakemi Sait Yücel ilki maçın 13. dakikasında ikincisi ise 69. dakikasında olmak üzere iki kez su molası verdi.
Tekden Denizlispor ilk yarıda sahaya çıktığı formaları ikinci yarıda yeniledi. Bu da oyuncuların farklı sırt numaraları ile iki devreyi tamamlamalarına neden oldu. Bu durum tribünlerde kafaların karışmasına neden oldu.
Karşılaşmayı yaklaşık 250 Tekden Denizlispor taraftarı izledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..