REKLAMI GEÇ

Kızılcabölükspor’da üç futbolcu gönderildi

Kızılcabölükspor’da üç futbolcu gönderildi

Kızılcabölükspor’da üç futbolcu ile yolların ayrıldığı duyuruldu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 31 Ekim 2014 Cuma, 11:54

Spor Toto 3. Lig’deki Denizli temsilcilerinden Kızılcabölükspor, üç futbolcusu ile yollarını ayırdı. Sarı kırmızılı yönetim Eskişehirspor’dan sezon başında kiralanan Serdar Yazıcı, Oğuzhan Çeşmeli ve Murat Aytaş’ın sözleşmelerini anlaşarak karşılıklı olarak feshetti. Sarı kırmızılı kulüp resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda oyuncularına hizmetleri için teşekkür etti.
Tavas’ta oynanan Manavgatspor maçı sırasında formasını çıkararak sahayı terk etmek isteyen stoper Serdar Yazıcı Kızılcabölükspor Yönetimi tarafından daha önce kadro dışı bırakılmıştı. Genç futbolcunun bu hareketinden sonra takım ile bağları kopma noktasına gelmişti.
Mekiğin faydalanamadığı sol bek oyuncusu Murat Aytaş ise takımla antrenmanlara bile çıkma fırsatı yakalayamadı. Sakat olan futbolcu uzun süredir takımdan ayrılmak istiyordu.
Hücum hattının hemen her noktasında oynayabilen çok yönlü oyunculardan Oğuzhan Çeşmeli ise sarı kırmızılı takımda sadece Trabzon Akçaabat deplasmanında görev alabildi. Teknik ekibin yeterince faydalanamadığı futbolcu performansı ile hocalarının gözüne girmeyi başaramadı.

Kızılcabölükspor Genel Menajeri Hakan Dolutaş karşılıklı hoşgörü ile anlaşma sağlanarak yolların ayrıldığını belirterek, “Öğrencilerimize bundan sonra futbol hayatlarında başarılar diliyoruz. Kulübümüze hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Her iki tarafın menfaati için böyle olması gerekiyordu” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..