REKLAMI GEÇ

Denizlispor altyapısı iyi yolda

Denizlispor altyapısı iyi yolda

Tekden Denizlispor’da U21 ve U19 takımları Adana Demirspor karşısında net kazandı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 2 Eylül 2014 Salı, 11:09

Tekden Denizlispor’da fabrika gibi işleyen altyapı bu sezona da iyi başladı. Değişen statüler gereği U21 ve U19 takımları yeşil siyahlı A takımın ligde karşılaştığı Adana Demirspor karşısında sahaya çıktı.

Memiş Sarıçam’ın çalıştırdığı U21 takımı Denizli’de Adana Demirspor’u 3-1’le geçerken, Aydın Dizman’ın öğrencileri U19 takımı deplasmanda Adana Demirspor’u aynı skorla geçti.

Alınan skorlardan memnun olduğunu açıklayan Tekden Denizlispor Altyapı Koordinatörü Ali Yalçın sergilenen futbolun kendisini mutlu ettiğini kaydetti.
T. Denizlispor altyapısının her yıl kaliteli genç oyuncuları Türk futboluna kazandırmak istediğinin altını çizen Ali Yalçın, “Sezona U21 ve U19 takımlarımızın galibiyetiyle başladık. Hem skordan hem de oyundan çok memnunun. Yoğun nem ve yüksek hava sıcaklığına rağmen futbolcularımız üstün performans sağladı. Nefes almakta bile zorlandığımız bir sıcaklıkta böyle bir oyun ve skor görmek bizi çok mutlu etti. Futbolcularımız istediklerimizin hepsini yerine getirdi. Bizim amacımız skordan çok çocuklarımızın her hafta performanslarını arttırıp, Denizlispor’a çok kaliteli futbolcular yetiştirmek. Sonucun ve skorun bizim için önemi yok, önemli olan altyapımızdan Denizlispor’a daha iyi ve kaliteli futbolcu yetiştirmek. Bunun için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..