REKLAMI GEÇ

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’DA AKSARAY ALARMI

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’DA AKSARAY ALARMI

Son 8 maçında 7 galibiyet alan Denizli Büyükşehir Belediyespor kalan maçlarda kaza yaşamak istemiyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 26 Kasım 2014 Çarşamba, 13:09

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta son 8 lig maçının 7’sini kazanan Denizli Büyükşehir Belediyespor, Aksarayspor maçının hazırlıklarına başladı. Başkarcı sahasında çalışmalarını sürdüren kırmızı beyazlıların antrenmanını Başkan Rüşan Uzunoğlu da izledi.
Teknik Direktör Selahaddin Dinçel önderliğindeki haftanın ilk antrenmanında takımın neşeli olduğu gözlendi.
Deplasmanda Aksarayspor’a konuk olacak Denizli BBSK’da hedef galibiyet olarak açıklandı. Devre arasına kadar kaza yaşamak istemediklerini söyleyen Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, zor kazanılan Maltepespor maçına ilişkin değerlendirmesinde; “Çok zor bir maç oldu. Maltepespor iyi bir takım. Biz de ona göre çalıştık. İç saha avantajımızı kullanmak istedik. Golü yiyene kadar rakip kalede 2-3 net pozisyon bulduk fakat bunları değerlendiremedik. Rakip bizim kalemize ilk gelişinde golü buldu. Bu dakikadan sonra maçın kontrolünü tamamen elimize aldık. İki güzel gol attık. İkinci bölümde daha kontrollü oynadık. Pozisyonlar da bulduk, ama gole çeviremedik” dedi.

Aksarayspor’un lige şampiyonluk parolası ile başlayan bir ekip olduğunu hatırlatan Dinçel, “Rakip ligde sıkıntılı bir süreç geçirdi. Ligdeki konumları kimseyi yanıltmasın. Aksaray iyi bir takım. Kaliteli oyuncuları var. İyi oynuyorlar ama bunu puana yansıtamadılar. Bu durum bizi korkutuyor. Çok yüksek konsantrasyonla oynayacağı. Bu maç için çok çalışacağız ve deplasmanda kazanacağız” dedi.
Kırmızı beyazlıların kaptanı Süleyman Varlık ise Maltepespor maçının zor geçtiğini belirterek, “Kazandığımız için mutluyuz. Önümüzde bir Aksarayspor maçı var. Bu maçı da kazanmak istiyoruz. Aksarayspor sıralamadaki yerini haketmeyen bir takım. Güçlü bir rakip. Bizim tek hedefimiz galibiyet” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..