REKLAMI GEÇ

Büyükşehirin genç takımla provası farklı bitti

Büyükşehirin genç takımla provası farklı bitti

Denizli Büyükşehir Belediyespor, altyapısından U19 takımı ile yaptığı hazırlık karşılaşmasını 6-0 kazandı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 28 Kasım 2014 Cuma, 14:37

Spor Toto 3.lig 2.Grup 14.hafta maçında 68 Aksarayspor ile deplasmanda zorlu bir mücadele yapacak olan Denizli Büyükşehir Belediyespor, altyapıdan U19 takımı ile yaptığı karşılaşmayı 6-0 kazandı. Gümüşler Stadı’nda ki hazırlık maçı 68 Aksarayspor maçının provası şeklinde geçerken, Teknik Direktör Selahattin Dinçel, mücadele esnasında sık sık futbolcularını uyardı. Denizli BBSK Başkanı Rüşan Uzunoğlu’nun da izlediği karşılaşma sonrası, futbolcular başkanın ikram ettiği tatlıyı afiyetle yediler.

Altyapı takımlarıyla hazırlık maçlarını devam edeceğini belirten Dinçel, bu maçlarda skorun önemli olmadığını belirterek, “ Hem genç yetenekleri görme fırsatı yakalıyoruz, hem de gençler A Takımla aynı havayı paylaşarak, bütünlük sağlanıyor” dedi. 68 Aksaray maçının önemimi bir kez daha futbolcularına anlatan Dinçel, oyun disiplininden biran olsun kopmadan mücadele etmeleri gerektiğine vurgu yaptı. Üst lig hedeflerine ulaşmak için, ilk yarıda kalan 4 maçta maksimum puanlara ulaşmak istediklerini ifade eden Dinçel, “ Pazar günü, her iki takım açısından zor geçecek bir maça çıkacağız. Forvet oyuncumuz Uğur, sarı kart cezalısı olduğu için bu maçta görev alamayacak. Ramazan’ın burnu kırık olduğu için özel maske ile oynatmaya çalışacağız. Omzunda yırtık tespit edilen Mert Ege’nin de oynaması zor görünüyor. Sıkıntılı olmamıza rağmen, kazanmak için sahaya çıkacağız” dedi.

TÜFAD’DAN ZİYARET
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Denizli Şube Başkanı Bülent Fil ve yönetim kurulu üyesi Faruk Kozan, Denizli BBSK Başkanı Rüşan Uzunoğlu ve Teknik Direktör Selahattin Dinçel’i ziyaret etti. Sosyal tesislerde gerçekleşen ziyarette, Denizli BBSK Sportif Direktörü İbrahim Çelik ve Dinçel’in yardımcıları Nazım Gülay ve Altınay Çelik’de hazır bulundular. 1,5 saate yakın süren ziyarette, güncel konular konuşuldu. TÜFAD Denizli Şube Başkanı Bülent Fil, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verirken, TÜFAD Genel Merkezinin ‘50.yılda 50 bin çocuk’ projesi hakkında bilgi aktardı. Denizli BBSK Başkanı Uzunoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, 12 yıldır TÜFAD Denizli Şube Başkanlığını yapan Bülent Fil ve ekibinin, Türkiye çapında ses getiren önemli ve örnek projelere imza attığını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..