REKLAMI GEÇ

Bülent Ertuğrul futbolu bırakıyor mu?

Bülent Ertuğrul futbolu bırakıyor mu?

Tekden Denizlispor’un kaptanı Adana Demirspor maçı sonrası yaptığı açıklama ile şoke etti…

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 31 Ağustos 2014 Pazar, 15:23

Tekden Denizlispor’un Adana Demirspor deplasmanındaki tek golünü atarak eve puanla dönmesini sağlayan kaptan Bülent Ertuğrul maç sonu değerlendirmesi sırasında sezon sonunda futbolu bırakacağını açıkladı. Bu açıklama kafalarda soru işaretlerine neden oldu. 36 yaşındaki kaptan net açıklamayı denizlisporhaber.com’a yaptı.

Yeşil siyahlı formayı ilk kez 1998-99 sezonunda giyen deneyimli futbolcu kariyeri boyunca pek çok önemli kulüpte görev aldı. Bu sezon yeşil siyahlı forma ile şampiyonluk hayali kuran deneyimli kaptan “Artık yoruldum” dedi.

ŞARTLARA GÖRE KARAR VERECEK
Kariyeri boyunca futboldan çok futbol dışı nedenlerle yorulduğunu hatırlatan Kaptan Bülent Ertuğrul, “Bu sezon takımda harika bir atmosfer var. Arkadaşlık ve aile ortamı hakim. Bu sezona dair, kulübüme dair hiçbir olumsuzluk yaşamadım. Fakat Türkiye’de futbolcu olmak çok zor. Futbolun dışındaki faktörlerle mücadele etmek yıllar içinde beni çok yordu. Farklı şeylerle mücadele etmek bizleri yıpratıyor. Bırakma konusunda henüz kararımı vermedim. Bir sezon daha oynayıp ondan sonra bırakmak istiyorum. Fakat son kararımı sezon sonunda vereceğim. Şartlara göre bir sezon daha oynarım ya da bırakırım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..