REKLAMI GEÇ

Bizati: Bir puan çok önemli

Bizati: Bir puan çok önemli

Teknik Direktör Özcan Bizati deplasmanda alınan puanın önemine dikkat çekti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 21 Eylül 2014 Pazar, 13:14

Denizlispor, Manisa’da oynadığı maçta Altınordu’dan puanı kaptı, yenilmezliğini sürdürdü. Yeşil siyahlılar ligde ilk iki hafta rakiplerine kök söktüren Altınordu’ya oyun üstünlüğünü vermedi ve rahat bir maç çıkardı. Özellikle maçın ikinci bölümünde pozisyonlar da üreten Denizlispor, 1-1 beraberlik ile Manisa’dan puanla döndü.

Maç öncesinde mutlaka puan istediğini söyleyen Teknik Direktör Özcan Bizati maç sonu değerlendirmesinde de alınan puanın önemine vurgu yaptı.

Hareketli bir takıma karşı oynadıklarını söyleyen Bizati, “Oyun üstünlüğünü rakibe vermedik. İkinci yarıda oyuna ağırlığımızı koyduk. Çıkışlarımız biraz daha düzgün oysaldı kazanabilirdik. Bizim için deplasmanda alınan bir puan çok değerli. İleride bu puan bizi bir yerlere getirecektir. Beraberliği razı olmadık. Rakibin risk alacağını biliyorduk. Bu riski iyi çıkışlarla değerlendirebilseydik böyle olmazdi. Özellikle top kayıplarımız üzerine biraz daha çalışmamız gerekiyor” diye konuştu.

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise maçı farklı kazanabileceklerini ileri sürerek galibiyeti kaçıran taraf olduklarını kaydetti.

Denizlispor alınan bu beraberliğin ardından Osmanlıspor ve Antalyaspor ile birlikte ligde maç kaybetmeyen üç takımdan biri oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..