REKLAMI GEÇ

Başkan Uzunoğlu: Hedef şampiyonluk

Başkan Uzunoğlu: Hedef şampiyonluk

Geçen sezon aldığı kötü sonuçlar nedeniyle zirve hattına yaklaşamayan Denizli BBSK bu kez işini şansa bırakmayacak.

/ DENİZLİSPORHABER / 21 Ağustos 2014 Perşembe, 11:41

SELAMİ AYDIN / Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek Denizli Büyükşehir Belediyespor şampiyonluk hesapları yapıyor. Bolu’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren kırmızı beyazlılar Teknik Direktör Selahattin Dinçel önderliğinde günde çift idman yaparak güç depoluyor. Darıca Gençlerbirliği ve Çatalcaspor ile yapılacak iki hazırlık maçının ardından kırmızı beyazlılar 24 Ağustos’ta Denizli’ye dönecek.

TRANSFERDE NELER YAPTI?
Denizli Büyükşehir Belediyespor bu sezon iç transferde Aziz Kızılgün ve Mehmet Mert Özkaptan ile yeniden anlaştı. Dış transferde ise Manavgat Evrenseki’den İlker Avşar, Balıkesirspor’dan kaleci Fevzi Çakıcı, Bergama Bld.’den Ahmet Tüzün, Sancaktepe Bld.’den Mert Ege Özeren, Gençlerbirliği’nden ise Efşan Geçgin’i renklerine bağlayan Denizli BBSK Akhisar’ın genç yetenekleri Önder Akdağı ile Can Bartu Güneş’i de kadrosuna kattı.

UZUNOĞLU : 2 TRANSFER DAHA YAPACAĞIZ
Kırmızı beyazlılarda Başkan Ruşen Uzunoğlu iki oyuncu daha alıp transferi bitireceklerini söyledi. Uzunoğlu isimlerini sır gibi sakladığı yeni transferler ile her konuda anlaşıldığını fakat oyuncuların kulüpleri ile sorunları olduğu için resmi sözleşmeyi henüz imzalamadıklarını söyledi. Başkan Uzunoğlu, bu sezon takımın 24 kişiden oluşan bir kadroya sahip olacağının altını çizdi.

HEDEF ŞAMPİYONLUK
Başkan Uzunoğlu, Denizli Büyükşehir Belediyespor olarak bu sezon şampiyonluk kovalayacaklarını kaydetti. Geçen sezon şanssızlıklar yaşadıklarını hatırlatan Başkan Uzunoğlu, “Yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Hedefimiz şampiyonluk. Ona göre de bir kadro oluşturduk. Ufak tefek eksikliklerimiz var. Süreç içinde bu eksikleri de gideririz. Sezon sonunda Denizli’ye şampiyonluk sevinci yaşatmak istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..