REKLAMI GEÇ

50 LİRAYA DENİZLİSPOR’DA OYNAMA FIRSATI

50 LİRAYA DENİZLİSPOR’DA OYNAMA FIRSATI

Denizlispor altyapısı kapılarını 6-12 yaş arası yeteneklere açıyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 28 Kasım 2014 Cuma, 12:25

Altyapısından yetiştirdiği değerli futbolcular ile adından söz ettiren Denizlispor kapılarını 6 -12 yaş arası miniklere açtı. Denizlispor Gençlik Geliştirme Merkezi, Futbol Okulları’nda hem spora meraklı minikleri kazanacak hem de yeşil siyahlı kulübe gelecekte hizmet edecek futbolcular yetiştirecek.

Deneyimli altyapı antrenörleri nezaretinde yürütülecek çalışmalar öğrencilerin okullarını da aksatmayacak şekilde hafta sonunda Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleşecek.
Doğan Demircioğlu Sahası’nda futbolun temelinden başlayacak miniklerin ailelerine bu kursun maliyeti ise 50 lira olarak açıklandı.

Denizlispor Altyapı Koordinatörü Ali Yalçın, “Denizli’de pek çok kurs var. Biz çocuklarımızın katılımını sağlamak amacı ile temsili bir ücret koyduk. Şehrin en büyük kulübünün armasını taşıma şansını çocuklarımıza veriyoruz” diye konuştu.

28112014_futbolokulu_ic

Yeşil siyahlı altyapının bu güne kadar pek çok yıldız adayı yetiştirdiğini hatırlatan Yalçın, “Ailelerin öğrencilerin derslerinden kalacağı yönünde bir endişesi olmasın. Bizim için çocuklarımıza futbol öğretmek kadar derslerinde başarılı olmaları da çok önemli. Eğer futbola olan ilgileri okullarındaki derslerine yansıyacak olursa derhal müdahale ediyoruz. Çocuklarımızdan önceliği okullarına vermelerini istiyor, onları bu yönde teşvik ediyoruz. Derslerinin kötü olması bizim için de kabul edilebilir bir durum değil. Bu yönde endişe duyan aileler varsa gönüllerini ferah tutsunlar” diye konuştu.
Kapılarının herkese açık olduğunu vurgulayan Altyapı Koordinatörü Yalçın, “Denizlispor için yeni yetenekler keşfetmek, bu yetenekleri doğru yönlendirmek, Türk futboluna uzun yıllar hizmet etmelerini sağlamak bizim temel görevimiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..