REKLAMI GEÇ

10 milyon hesaplandı 20 milyon çıktı

10 milyon hesaplandı 20 milyon çıktı

Başkan Kıbrıslıoğlu sezon sonuna kadar 10 milyon lira gider hesaplarken şimdi bu hesabın 20 milyon liraya çıkmasından endişe ediyor.

/ DENİZLİSPORHABER / 21 Ağustos 2014 Perşembe, 15:35

Tekden Denizlispor’da yönetimin genel kurulda ibra edilen verilere göre yaptığı bütçe tutmadı, başkan Hasan Kıbrıslıoğlu isyan etti. Genel kurul verilerine göre yıl sonuna kadar 10 milyon liralık bütçe planlayan yönetim, sürpriz alacakların ortaya çıkması ile birlikte bütçenin 20 milyon lirayı bulmasından endişe ediyor.

PLANLAR GENEL KURULA GÖRE YAPILDI
Tekden Denizlispor’un karışık hesapları Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu ve yönetiminin de net bir bütçe planlamasına engel olmuştu. Yeşil siyahlı kurmaylar bu nedenle genel kurulda ibra edilen borç ve gider bilançolarını esas alarak yeni sezon bütçesi oluşturdu. Bu bütçede ise daha bir kaç ay geçmiş olmasına rağmen açık ortaya çıktı. Bu açığın nedeni ise hesapta olmayan alacakların ortaya çıkması.

BAŞKAN İSYAN ETTİ
Bu durum başta Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu olmak üzere tüm yönetimi isyan ettirdi. Yıl sonuna kadar 20 milyon lirayı gerektiren tablonun ortaya çıkması üzerine Kıbrıslıoğlu, “Biz 8-10 milyon lira ile sezondan çıkarız derken sezon sonuna kadar 20 milyon lira gerektiren tablo karşımıza çıkıyor. Her yerden bir alacaklı çıkıyor” dedi. Kıbrıslıoğlu, “Bu işin içinden de çıkacağız ancak şu an sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Ödemelerimizi yapmıyor değiliz yapıyoruz. Ama Denizlispor’da sıkıntının bu kadar büyük olduğunu bilmiyorduk” diye konuştu.

EKİZLER: FAİZLER BÜYÜK SIKINTI
Tekden Denizlispor’da Başkan Danışmanı Mehmet Ekizler ise maddi konulara el attı. Ekizler genel kurulda üyelere okunan tablo ile karşılaştıkları mali tablo arasında dağlar kadar fark olduğunu belirtirken, “Genel kurulda borçlar üyelere anlatıldı. Fakat bu borçların ne zaman başladığı üzerine ne kadar faiz işlediği belirtilmedi. Şimdi bu faizler ile tüm planlamamız alt üst oldu. Yine de üstesinden geleceğiz” dedi.

400 BİN LİRA FAİZ BORCU
Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu ise toplamda 950 bin lira olan bir alacağın karşılarına 1 milyon 350 bin liralık bir dosya olarak çıktığını belirtti. Kıbrıslıoğlu, Akil Adamlar Heyeti’nin desteği ile 6 milyon liralık ödeme gerçekleştirdiklerinin altını çizerek, “Her sabah farklı bir borçla uyanmak istemiyoruz” dedi. Yeşil siyahlı kulübe mali disiplini getireceklerini söyleyen Kıbrıslıoğlu, “Denizlispor’un muhasebe kayıtlarını bile henüz tam olarak toparlayamadık. Mehmet Ekizler o işle ilgileniyor. Her sabah kalktığımızla neyle karşı karşıya olduğumuz belli olmayan bir kulüpteyiz. Kulübü çok yıpratmışlar” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ahmet albaş   -  Bağlantı 21 Ağustos 2014, 18:41

ZATEN BAŞKANIM SİZLERDEN ÖNCE YÖNETİMLER VAR OLUP OLMADIĞI BELLİ DEĞİLDİKİ BİRİLERİ TV EKRANLARINA ÇIKIP DEVAMLI FAKİR FUKARA EDEBİYATI YAPIYORLARDI AĞLAMA DUVARI GİBİ YÖNETİMLER VARDI BU KULÜBÜ BU HALE GETİRENLER UTANSIN 22 MİLYON DOLARA 3 FUT.SATTI