REKLAMI GEÇ

Denizlispor yönetimi genişleyecek

Denizlispor yönetimi genişleyecek

Başkan Mehmet Özsoy istifaların ardından davet yöntemi ile yönetimi genişleteceğini açıkladı.

/ DENİZLİSPORHABER / 20 Nisan 2014 Pazar, 14:30

SELAMİ AYDIN/ Denizlispor’da hafta içinde istifa eden asbaşkanlar Uğur Bağbaşlıoğlu, Ali Sulayıcı ve Serkan Başbuğ’un boşalttığı koltuklar, davet edilecek yöneticilerle doldurulacak. Başkan Mehmet Özsoy’u 15 olan yönetim kurulu üye sayısını artırmayı planladığı belirtildi.

Özsoy istifalara ilişkin yaptığı yazılı açıklamada asbaşkanlara hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, “Denizlispor’da yalnızlık ve mutsuzluk asla olmayacak” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU
İstifayı seçen asbaşkanlarının Denizlispor sevdalıları olduğunu hatırlatan Özsoy, “Birlik ve beraberlik için yaşadığımız sürece mutlu olabiliriz. Denizlispor’un şampiyon olup süper lige çıkabilmesi için bu kavramlara çok ihtiyacı var. Kentimizi, insanlarımızı, Tekden Denizlispor’umuzu seviyoruz. Sevgi olmadığı takdirde yalnızlık ve mutsuzluk hayatın her köşesinde kendisini hissettirmektedir. Bundan sonra Denizlispor camiasının gereksiz polemiklere girme, kişisel kavgalar çıkarma gibi bir lüksü kalmamıştır. İyi günde ve kötü günde mutluluklarını ve acılarını paylaşabileceği dostlara ihtiyacımız var” diye konuştu.

KARAR ALINACAK, İNTERNETTEN YAYINLANACAK
Özsoy, istifa eden üç yönetici yerine davet yoluyla yeni yöneticilerin alınacağını sözlerine ekleyerek, “İstifa ile ilgili yönetim kurulu toplantısında karar defterinde kararımızı alıp imzaya açıp resmi sitemizden yayınlayacağız. Gelecek sezon için şehrimizin büyükleriyle görüşmelerimizden sonra zorlu yolda cesurca yürüyecek, zafere giden zorlu yolda gerekli mücadeleyi verecek inançlı bir yönetim oluşturulacak. 7 yaşındaki çocuğumuzdan, 77 yaşındaki yaşlımıza kadar, Yeşil-Siyah renklere gönül vermiş tüm insanlarımıza bunun sözünü veriyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..