REKLAMI GEÇ

Denizli’de İstihdam Fuarı düzenlenecek

Denizli’de İstihdam Fuarı düzenlenecek

İşsizliğin azaltılması ve istihdamın arttırılması amacıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Denizli İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı için Valilik toplantı salonunda protokol imzalandı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 21 Kasım 2014 Cuma, 18:02

İlki 2011 yılında gerçekleştirilen Denizli İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı’nın bu yılki adımı için Valilik Toplantı salonunda protokol imzalandı. Protokole Vali Şükrü Kocatepe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ferudun Giresun, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, AYDEM Elektrik Dağıtım A.Ş.Genel Müdürü Mesut Güzel, Güney Ege Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Süleyman Alata, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Başkanı Musa Çelikkol imza attı.

3-4 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Denizli İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı’nın amacını anlatan Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Feridun Giresun, “Denizli’de işgücünü arz edenler ile işgücü talep edenleri; Kamu kurumları, yerel yönetim, üniversite, sanayici ve işletmeci işbirliğinde buluşturarak, mesleki eğitim, istihdam ve insan kaynakları konusunda taraflar arasındaki bu işbirliğini kalıcı ve kurumsal hale getirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Fuar kapsamında eğitim, seminer, konferans ve söyleşi etkinlikleri düzenleneceğini belirten Giresun, “Bu etkinliklerle özellikle gençlerimize, işgücü piyasası ile ilgili bilgileri aktarmak, çalışma hayatına hazırlamak, çalışabilecekleri işyerleri konusunda bilgi sağlamak ve rehberlik etmek, öğrencilerimizin staj, gönüllü çalışma olanaklarından faydalanmalarına yardımcı olarak kariyer geleceklerinin ilk adımlarında destek vermek, üniversite öğrencilerimizin, gelecek hakkındaki mesleki vizyonlarının geliştirilmesini sağlamak, part-time çalışma ve mezuniyet sonrası istihdam imkânları hakkında bilgilendirmek istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı