REKLAMI GEÇ

DENİB’in yeni yönetimi belli oldu

DENİB’in yeni yönetimi belli oldu

Denizli İhracatçılar Birliği’nin (DENİB) Süleyman Kocasert başkanlığında 2018’e kadar görev yapacak yeni yönetimi belli oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Nisan 2014 Cumartesi, 17:31

DENİB Merkezi’nde gerçekleştirilen genel kurulda, Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığına Modeko Tekstil Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi’ni temsilen Süleyman Kocasert yeniden seçildi.

Yönetim kurulu da Başaranlar İnşaat Malzemeleri Ticaret ve Sanayi A.Ş, Başak Metal Ticaret ve Sanayi A.Ş, Egem Tekstil Konfeksiyon Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ, Evteks LTD. ŞTİ, Makroteks Tekstil Sanayi Ticaret LTD. ŞTİ, Menderes Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş, MuteksMutlubaşlar Örme İhtisas Sanayi İç ve Dış Ticaret LTD. ŞTİ, Neşe Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş, Pamukkale Kablo Sanayi Ticaret A.Ş, Zorel Tekstil İmalat Pazarlama Sanayi Ticaret LTD. ŞTİ’den oluştu.

Denetleme kurulunda ise Tosunoğlu Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş, Gama Traverten Sanayi ve Ticaret A.Ş, Çalışkan Tarım Ürünleri İnşaat Taahhüt Tekstil Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ temsilcileri görev yapacak.

Genel kurul çalışmalarının tamamlanmasının ardından bir teşekkür konuşması yapan Kocasert, 2010-2014 yılları arasında görev yapan yönetim kurulunun önemli işlere imza attığını söyledi. Yönetim kurulunda bir nöbet değişimi gerçekleştiğini, bunun da bir nedeni olduğunu ifade eden Kocasert, “Bilindiği gibi 2010 yılının Ağustos ayında Birliğimizin ismi Denizli İhracatçılar Birliği olarak değişti ve artık tekstil ve konfeksiyon dışındaki sektörlere de hizmet verebilir hale geldik. Doğal olarak bu durumun temsile de yansıması gerekiyordu. Yeni seçilen Yönetim Kurulumuzda tekstil dışındaki sektörlerden de isimler yer alıyor” dedi.

ÇIRAKLIK DÖNEMİ BİTTİ
Geride kalan 4 yılı “çıraklık dönemi” olarak nitelendiren Kocasert, “Açıkçası geçen dönem bizim için bir çıraklık dönemiydi. Bu dönemi bir kalfalık dönemi olarak görüyoruz. Hedeflerimiz arasında yeni URGE projelerini farklı sektörler için başlatmak var. Uluslararası etkinliklerimizin sayısını ve etkinliğini artıracağız. Eğitim faaliyetlerimize yenilerini ekleyeceğiz. Markalaşma ve Denizli’nin tanıtımına katkı sağlamak en önemli önceliğimiz olacak. Her sektörde ihracata ilişkin öncelikleri belirleyip, sektör odaklı çalışmalar yapacağız.Ümit ediyorum, 2018 geldiğinde başarılı bir dönemi daha geride bırakmış oluruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı