REKLAMI GEÇ

DEGİAD üyeleri 2015’e erken merhaba dedi

DEGİAD üyeleri 2015’e erken merhaba dedi

Denizli Genç İşadamları Derneği ‘nden(DEGİAD) erken yeni yıl kutlaması. Bir araya gelen DEGİD üyeleri, yıllar öncesinin yılbaşı akşamlarını aratmayan aktivitelerle keyifli bir akşam geçirdi, tombalada “çinko” diyenler sürpriz hediyeler kazandı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 15 Aralık 2014 Pazartesi, 09:00

“DEGİAD erken yeni yıl kutluyor” çağrısına uyan üyeler, Saki Restoran’da bir araya geldi. Erken yılbaşı kutlaması DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen’in konuşmasıyla başladı. Sözkesen, “2014 yılında kötü olaylar oldu ülkemizde. Umarım 2015 yılı ülkemize, bizlere barış, mutluluk ve huzur getirir. Yeni yılınız kutlu olsun” dedi.

DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI
Bu arada DEGİAD yönetimi, üyelerden Erman Erikoğlu’nun doğum gününü de unutmadı. Salona getirilen pastanın üzerindeki mumları, Erikoğlu ve DEGİAD Yönetim kurulu üyeleri birlikte üfledi. Erman Erikoğlu, sürpriz doğum günü kutlaması için DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

ic

TOMBALA OYNADILAR
Gecede, yılbaşı akşamlarının klasiği olan tombala oyunu da unutulmadı. Dağıtılan kartları alan konuklar, torbadan çekilen numaraları ikkatle takip etti. İlk çinkoyu yapan Aslı Özhan altın kolye kazandı. İkinci çinko DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen’den geldi. Sözkesen, pırlanta kolyenin sahibi oldu. Üçüncü çinkoyu yapan Yeşil Doğaç, elmas kolyeyi boynuna taktı.

ŞARKILAR SÖYLENDİ
DEGİAD üyelerinin yılbaşı kutlaması gece geç saatlere kadar sürdü. Bu arada Canerler Giyim’in sahiplerinden Ayhan Caner de söylediği şarkılarla eğlenceye renk kattı.

ANONS

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı