REKLAMI GEÇ

Davutoğlu’na bozkurt selamıyla gönderme

Davutoğlu’na bozkurt selamıyla gönderme

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun, “Gidemezsin” iması üzerine gerçekleştirdiği Tunceli gezisine Denizli’den de çok sayıda partili katıldı. MHP eski Tavas İlçe Başkanı Veli Çıtışlı da, Tunceli Valiliği önünde bozkurt selamıyla poz vererek, Başbakan Davutoğlu’na “İşte buradayız” göndermesi yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Kasım 2014 Cuma, 15:59

Başbakan Ahmet Davutoğlu, birkaç gün önce gittiği Tunceli’de, “Seyit Rıza teröristtir” açıklaması yapan MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye “Gel bunları Tunceli’de söyle” karşılığı vermişti. Bunun üzerine Tunceli’ye gideceğini açıklayan MHP Lideri Bahçeli bugün çok sayıda partiliyle ziyaretini gerçekleştirdi.

Bahçeli ile birlikte Tunceli’ye Denizli’den yaklaşık 20 kişilik bir grup da gitti. MHP eski Tavas İlçe Başkanı ve son yerel seçimlerde belediye başkanlığı için aday adayı olan Veli Çıtışlı da, Denizli’den Tunceli’ye giden MHP’liler arasındaydı. Çıtışlı, kent girişinde ve Tunceli Valiliği önünde bozkurt selamı vererek çektirdiği fotoğrafları sosyal paylaşım sitesinden yayınladı. Çıtışlı ve MHP’liler, bu pozlarla Başbakan davutoğlu’na “Gidemezsiniz dedin geldik” göndermesi yaptılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı