REKLAMI GEÇ

Cezaevinden 4 kişi firar etti

Cezaevinden 4 kişi firar etti

Kocabaş’taki Denizli D Tipi Cezaevi’nden dört mahkum firar etti. Firari mahkumlardan biri yakalandı…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Temmuz 2014 Salı, 14:09

Denizli’de Kocabaş’taki D Tipi Cezaevi’nden dört mahkum firar etti. Bayram nedeniyle yaşanan açık görüş sırasındaki karışıklıktan faydalandığı öne sürülen hükümlülerin, cezaevini sınırlayan duvarların üzerinden atlayarak kaçtıkları belirtiliyor.

Firarın kısa süre içinde tespit edildiği, yakalama çalışmalarının da hemen başlatıldığı öğrenildi. Denizli’de polis ve jandarma ekipleri alarma geçerken kentin giriş ve çıkışları kontrol altına alındı.

Çevre illerdeki güvenlik güçleri de kente giriş çıkışlarda arama ve kontrol çalışmaları yapıyor. Denizli çevresini diğer kentlere bağlayan yollarda güvenlik güçleri üç aşamalı kontrol noktaları oluşturdu. Mahkumların firarlarında dışarıdan destek almış olabilecekleri olasılığı üzerinde duruluyor.
Diğer yandan firar eden mahkumların kimliklerine ilişkin bilgi verilmiyor. Fakat kaçan mahkumların tamamının duruşmalarının sonuçlandığı ve ağır cezalar aldığı belirtiliyor. Ağır suçlar koğuşunda kalan mahkumların bazılarının muebbet hapse mahkum oldukları da gelen haberler arasında.

Edinilen bilgiye göre güvenlik güçleri firar eden mahkumlardan birini Denizli sınırları içinde yakaladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı