REKLAMI GEÇ

Buldan’da bir hafta Cumhuriyet coşkusu

Buldan’da bir hafta Cumhuriyet coşkusu

Cumhuriyet’in ilanının 91’inci yıldönümü Buldan’da ayrı bir coşku ve heyecanla kutlanıyor. Resmi kutlamalarla sınırlı kalmak istemeyen Buldan Belediyesi, her mahallede, özellikle çocuklar için etkinlikler düzenledi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin de kutlamalara katılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ekim 2014 Cumartesi, 11:23

Buldan Belediyesi, Cumhuriyet’in 91’ince yılı kutlamalarını bayrama dönüştürdü. 29 Ekim öncesi düzenlenen kutlama programını mahallelere yayan Buldan Belediyesi, etkinlikleri tüm vatandaşlara ulaştırmayı amaçlıyor.

22 Ekim’de başlayan etkinlikler kapsamında Derbent, Gülalan, Alandız, Alacaoğlu, Yenicekent, Kadıköy, Karaköy, Türlübey mahallelerinde sinevizyon, tiyatro gösterileri yapıldı ile şişme çocuk oyun parkları kuruldu.

GÜRSEL TEKİN GELİYOR
Bu arada, 27 Ekim Pazartesi günü CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Buldan’a gelecek. Güzelleştirme Düğün Salonu’nda Yenicekent üzüm üreticileri ile bir araya gelecek olan Tekin, ardından “Cumhuriyet Kazanımları” konulu panelde konuşacak.

Buldan’daki Cumhuriyet Bayramı kutlamaları,29 Ekim Çarşamba günü fener alayı ve konserle sona erecek.

CUMHURİYETİ HALK KUTLAYACAK
Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay,Cumhuriyet’in önemini herkesin anlaması gerektiğini belirterek, “Cumhuriyetimize her zamankinden daha fazla sarılmamız gereken bugünlerde, Cumhuriyet Bayramı’nın sıradan bir resmi tören havasında geçmesine gönlümüz razı gelemezdi. Ayrıca, alanlarda resmi heyetin katıldığı soğuk törenlerden öteye geçmesi, halkın bizzat içinde olması gerekiyordu. Bu anlamda halkın içinde olduğu etkinlikler hazırladık. Özellikle önceden köy olan mahallelerimizde bu etkinlikleri düzenlemeye çalıştık. Buralarda çocuk oyun parkları, tiyatro gösterileri ve akabinde sohbetler gerçekleştireceğiz. Kısacası Cumhuriyetimizin 91. Yılını Buldan’da halk kutlayacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı