REKLAMI GEÇ

Bozdağ’da çalışmalar çok hızlı

Bozdağ’da çalışmalar çok hızlı

Bu kış kayak turizmine açılması için yoğun bir gayretin olduğu Tavas’ın Nikfer mahallesindeki Bozdağ Kayak Merkezi’ndeki teknik cihazlar yerleştikçe merkez şekilleniyor.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 21 Ağustos 2014 Perşembe, 10:38

Denizli’nin kayak turizmine ev sahipliği yapması için Tavas’ın Nikfer mahallesindeki Bozdağ’daki kayak merkezinin yapımı sürüyor. Bu kışa yetişmesi için çalışmaların hızlandırıldığı Bozdağ’da teleferik ve telesiyej gibi bir kayak merkezinin olmazsa olmazları olan teknik cihazlar yerleştiriliyor.

CİHAZLAR YERLEŞTİRİLİYOR
Tavas Kaymakamı Ali Arıkan ve Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’un sık sık ziyaret ederek inşaatı yapan firma yetkilileriyle yaptıkları görüşmelere göre Bozdağ bu kışa hazır olacak. Başkan Akyol son olarak Tavas Orman İşletme Müdürü Yusuf Büyük Akçalı’nın da katıldığı grupla bölgeyi ziyaret etti, aksaklık olup olmadığını kontrol etti, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

BOZDAĞ’A BEKLİYORUZ
Firma yetkililerinden bilgi alan Akyol, bölge turizmi için çok önemli olan kayak merkezi projesi için sabırsızlandıklarını söylerken, “Sadece Tavas’ın değil, tüm bölgenin gözdesi olacağına inandığımız Bozdağ’da çalışmalar verimli gidiyor. Sayın Valimizin, Büyükşehir Belediye Başkanımızın çok destek verdikleri bu projede aksaklık olmaması için biz de sürekli buradayız. Görünen o ki, kayak severler bu kış Bozdağ’dan çıkamayacak”dedi.

Yorumlar

deniz   -  Bağlantı 22 Ağustos 2014, 10:19

Gerçekten heyecanlanmamak elde değil. Umarım kısa sürede açılır.

FİKRET KOCAMAN   -  Bağlantı 22 Ağustos 2014, 09:12

Şu aşamaya geldiği halde inanamyanlara kapak olsun.Allah sebep olanlardan razı olsun.İnşaallah kayak odaları ve günübirlik alt ve üst istasyonlardaki tesislerde yetişir de bu kış şöyle zevkli bir kayak sezonu geçiririz.Dile kolay 22 yıl uğraş verdiğimiz merkezimiz,Egeye değil Türkiyemize açılıyor.Ne büyük hayal değilmi….

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Nisan 2024 Salı 10 26Az Bulutlu
17 Nisan 2024 Çarşamba 9 25Çok Bulutlu
18 Nisan 2024 Perşembe 9 24Parçalı Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 7 23Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 7 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı