REKLAMI GEÇ

GAZZE İÇİN DUA

18 Temmuz 2014 Cuma

Gazze’deki bebekler, çocuklar, kadınlar, yaşlılar; hedef gözetilmeden vahşice vuruluyor…

Gazze abluka altında. Ambulanslar ve gıda yardımı bile giremiyor. Gazze; Filistin’deki “Ulasal Birlik Hükümeti”ni hazmedemeyen İsrail zulmü altında inim inim inliyor…

Irak savaşında petrole bulanmış denizdeki hayvan ve carettalar için teyakkuza geçmiş “Batı”; şimdi yok olmaya yüz tutmuş Gazze halkı için kılını bile kıpırdatmıyor.

Deniz kenarında öldürülen Gazzeli dört masum çocuk ve benzin içirilerek yakılıp patlatılmış genç kendisini tatmin etmemiş olacak ki, bir İsrailli kadın milletvekili, bu çocukları doğuran annelerin de yok edilmesini istiyor.

Dünya sessiz, dünya merhametsiz. Çünkü dünyayı İsrail lobisi yönetiyor. Çünkü dünya ekonomisinin ipleri İsrailli işadamlarının elinde. Dünya basını İsrail’in tahakkümü altında.

İslam Dünyası; onbir ayın sultanı olan bir ayda, halkı Müslüman olan bir ülkenin sofralarına iftar vakti, sahur vakti yağmur damlası gibi düşen bombalara karşı kayıtsız ve sonuç verici filli tepkilerde bulunmuyorlar…

Yüreğimiz dağlanıyor, içimiz kanıyor, fakat duadan başka, büyükelçilik ve cami önlerinde protesto gösterileri ve kınamadan başka bir şey yapamıyoruz.

Uluslararası hukuk koyucular, yasa yapıcılar, Ortadoğu’da insanlık suçu işlenirken, masum ve mazlum insanlar katledilirken bir suç duyurusunda bulunmayı dahi düşünmüyorlar… Bileşmiş Milletler temenni beyanatları vermekle yetiniyor..

Gazze şu anda kaderine terk edilmiş vaziyette. İsrail kara harekatını istediği yere kadar genişletecek, istediği kadar Gazzeli’yi yaş ve cinsiyet farkı ayrımı yapmadan öldürecek… Şu ana kadar biri bebek 23 şehit var…

Ey Siyonist İsrail devleti, Ey Netanyahu, bu dünyada maddi güç sende… Dünyanın Jandarması ABD ve Batı arkanda… Fakat zulüm ile abad olunmaz.Adetullah gereği, Allah’ın kanunları gereği, O istemedikçe bir mucize gerçekleşmez, belki İsrail askerleri üzerine Ebabil kuşları gelmez, belki birçok Müslüman şehadet şerbeti içer ve Cennet-i Ala’ya uçar ama senin beka alemindeki yurdun nice olur? Daha doğrusu yerin yurdun olur mu?..

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorumlar

dabancaliibrahim   -  Bağlantı 23 Temmuz 2014, 03:38

TÜRKIYE bir gazzeden mi ibaret ey müslüman türk millti birazcik olsun türkmenler yazin allah askina niye korkuyorsunuz türkmenleri yazmaktan sirf gazzeyemi müslümansiniz

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı