Haberler

Deniz Akkaya'dan Olumsuz Yorum Yapan Takipçisine Öfke Dolu Sözler: Köpek Sen Kimsin!

Güncelleme:

Deniz Akkaya, Instagram hesabından "Hangimiz daha yaramaz acaba" notuyla paylaştığı nota yorum yapan takipçisine ateş püskürdü. "Köpek sen kimsin!" diyen Akkaya'nın kızının babası da tartışmaya dahil olunca ortalık karıştı.

Deniz Akkaya, kızı ile birlikte olduğu fotoğrafının altına "Hangimiz daha yaramaz acaba" notunu düşerek takipçileri ile paylaştı. Paylaşım sonrası gelen "Yarıçıplak poz vermenizi geçtim bu sizin mesleğiniz ama o yavrucağa yazık. Zorlama pozlar sebebiyle yemek masasını bu şekilde kullanmanız ise daha da bir ilginç. Bu çocuğun sahiplenilmesi gerekiyor. Babası nerede bunun!" yorumunun üzerine öfkelendi. Yoruma karşılık veren Akkaya'nın kızının babası da "Babası burda" şeklinde tartışmaya katıldı.

"KÖPEK SEN KİMSİN!"

Takipçisinin yorumuna "Böyle bir dangalağı, dangalak yorumu ancak savcılıkta önüme çıktığında altına kaçırıp bacaklar tir tir titrerken aklı başına geldiğinde bir kez daha söylemesini tercih ederim. Köpek sen kimsin! Kendine gel! Bağnaz ruh hastaları. Senin önüne kemik bile atmam ben hadsiz, yaptığın yoruma bak" cevap veren eski manken, adeta ateş püskürdü. Ardından yorum kısmına kızının babası Efe Önbilgin de takipçinin yaptığı yoruma ithafen "Çocuk sahipli, senin sahiplenilmen gerekiyor. Deniz az söylemiş, daha dinlemek istersen babası benim, bana gel" tepkisini gösterdi.

Deniz Akkaya'dan Öfke Dolu Sözler: Köpek Sen Kimsin!

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Deniz Akkaya Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (39)

FENERLİYİM:

deniz akkaya''nın bu yorumu da savcılık gerektirmez mi ?

29
11
yanıtYanıtla
adam haklı:

adam haklı diye çıldırmış düşkün kadın.

18
13
yanıtYanıtla
doğruya doğru:

pardon da herkese açık profiliniz var insanlar sizin her yaptığını beğenmek zorunda değil. Sizin kişiliğinize vs. hareket etmediği sürece. Ki bence yorumda küfür yok hareket yok beğenmediğini söylemiş. Dava açıcam diyosunuz ne yapmış ki dava açıyosunuz. Asıl size dava açması gerekiyor. Hareket eden siz küfür eden siz bir de sosyal medya linçine maruz bırakan siz. Ama siz herkese isteğinizi diyebiliyosunuz tabi çünkü karşındaki insanda size dava açacak paranın olmadığını biliyosunuz.

23
4
yanıtYanıtla
ben anneyim:

aynen çok doğru . . şu yorumu yapan arkadaşın adı sanı nedir ya ona destek vermek istiyorum. gerekirse açsın dava avukat vs yardımcı olmak istiyorum. şu ukala karşısındakini küçümseyen kendini göklere çıkarmaya çalışan terbiyesiz kadın çeksin cezasını

yanıt14
yanıt2
x:

siz kendi yaptığınız hakaretlere bir bakın. kendinizde bu ukalaca konuşma hakkını nerden buluyorsunuz?yaşım gereği bu ülkede gelmiş geçmiş en çirkin ve çirkef manken bu kadındır. estetksiz hali bildiğin bülent ersoyun öncesi ve sonrası kadar değişiktir. sürekli camiada zengin ailelerin içine sıvışmaya çalışan kendini ülkenin ileri gelen ailelerine yamamaya çalışan ama beceremeyen biri. ya mahkemeler bıktı sizden yeter artık meşgul etmeyin yargıyı.

20
5
yanıtYanıtla
Melek:

Den böyle bir resim paylas sonra yaz . . hangimiz yaramaz sonra gelen yorumlara sasir allah Allah ????????

9
14
yanıtYanıtla
VATAN EVLADI:

Türkiyede bunlara pirim verdiğimize ünlü yaptığımıza inanamıyorum . . . bunlar ünlü olmayı bırak ÜLKEMİZDE yaşamayı haketmeyen insanlar.

23
0
yanıtYanıtla
x:

adı ünlü sadece. bunlar bu ülkenin rezilleri

22
1
yanıtYanıtla
Uff ya:

Adam.hakaret etmemiş adamı sikayeteficem gibi laflar diyor! Adama köpek diyen hakaret eden kendisi.oadam adamsa gider şikayet eder ve deniz cezasını alır

17
6
yanıtYanıtla
x:

insan bile değilsin akkaya

18
3
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title