1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. DenizBank Selim'de Şube Açtı
DenizBank Selimde Şube Açtı

DenizBank Selim'de Şube Açtı

DenizBank Kars Selim Şubesiyle Karslılara daha yakın

A+A-

Türkiye’nin 81 ilindeki yaygın şube ağıyla bankacılık hizmetlerinde farklılaşan DenizBank’ın Kars Selim Şubesi açıldı. Şube, Caner Fidan yönetiminde Selim halkına başta tarım bankacılığı olmak üzere bankacılık ihtiyaçlarında öncelikli hizmet sunma hedefiyle çalışıyor.

Sektöründe öncü hizmetleriyle dikkat çeken DenizBank, hizmet ağını yeni şubeleriyle genişletiyor. Banka bu kapsamda yeni açılan Kars Selim şubesiyle Karslı müşterilerine ayrıcalıklı bankacılık hizmeti sağlıyor.

15 Haziran tarihinde gerçekleştirilen açılışta DenizBank Bölge Müdürü Ahmet Kurtoğlu, Tarım Bölge Satış Müdürü Murat Koray Çelikçevik, Bölge Operasyon Bölüm Müdürü Özlem Alavurt, Selim Kaymakamı Mehmet Keklik, Selim Belediye Başkanı Çoşkun Altun, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Yıldırım ile DenizBank’ın çevre il ve ilçelerdeki şube müdürleri hazır bulundu. Şube açılışında ayrıca DenizBank’ın tarım sektörüne sağladığı katkılardan da bahsedildi.

Şube Müdürü Caner Fidan konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi “DenizBank olarak Türk tarımının verimliliğini artırması, sektörün gelişmesi ve güçlenmesi için çalışmalarımıza ülkemizin 81 ilinde var gücümüzle devam ediyoruz. Açılışını yaptığımız Kars Selim şubemizle birlikte Selim halkının bankacılık ihtiyaçlarını DenizBank’ın kaliteli hizmet anlayışıyla karşılıyoruz. Başta tarım bankacılığı olmak üzere halkımızın tüm bankacılık ihtiyaçlarında yanlarında yer alıyoruz. Bankamızın yenilikçi ürün ve hizmetlerinden artık Selim halkı da yararlanabiliyor.” dedi.

Selim Şubesi:

Adres:Çarşı Mah KazımPaşa Cad. No: 272/1 SELİM/KARS

Telefon: 0474 461 26 10

Faks:0212 214 88 83

DenizBank Hakkında

DenizBank, gelişmekte olan Türk denizcilik sektörüne finansman sağlama hedefi ile bir kamu iktisadi teşebbüsü olarak 1938 yılında kurulmuştur. 1997 yılının başında, bir bankacılık lisansı olarak Zorlu Holding tarafından Özelleştirme İdaresi'nden satın alınan DenizBank’ı, Avrupa'nın önde gelen finans gruplarından Dexia Ekim 2006’da bünyesine katmıştır. 6 yıl boyunca Dexia’nın ana hissedarlığında faaliyetlerini sürdüren DenizBank, 28 Eylül 2012 itibariyle Rusya’nın en büyük ve köklü bankası Sberbank çatısı altında hizmet vermeye devam etmektedir. DenizBank, kısa süre içerisinde Türkiye’nin sayılı bankalarından biri haline gelmiştir. 2003 yılında çeşitli finansal hizmetleri aynı çatı altında toplayan bir “finansal süpermarket” oluşturmak amacıyla DenizBank Finansal Hizmetler Grubu kurulmuştur. DenizBank Finansal Hizmetler Grubu’nun, Türkiye’nin 81 ilinde, iştiraklerin şubeleri dâhil toplam 739 şubesi ile 15 bine yakın çalışanı bulunmaktadır.DenizBank Finansal Hizmetler Grubu’nda DenizBank’ın yanı sıra yedi yerli ve üç uluslararası finansal iştirak, beş yerli finansal olmayan iştirak ve Bahreyn’de bir şube bulunmaktadır. DenizYatırım, Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, DenizPortföy Yönetimi, DenizLeasing, DenizFaktoring, Destek Varlık Yönetim, Intertech, DenizKültür, Deniz Kartlı Ödeme Sistemleri, Açık Deniz Radyo-TV ve Bantaş Grubun yerli; EuroDeniz, DenizBank AG ve DenizBank Moscow ise uluslararası iştirakleridir.

www.denizbank.com , www.facebook.com/DenizBank , twitter.com/DenizBank

Sberbank Hakkında

1841 yılında kurulan, Rusya’nın en büyük bankası Sberbank, ülkedeki bankacılık sektörü aktiflerinin yaklaşık üçte birini elinde bulundurmaktadır. Sberbank’ın ana hissedarı olan Rusya Merkez Bankası, banka hisselerinin %50’si ile bir adet oy imtiyazlı hissesine sahiptir. Bankanın diğer hisseleri 198,000’den fazla gerçek ve tüzel kişiye aittir. 14.900’e yakın şubesi ile Rusya’daki en geniş şube ağlarından birine sahip olan Sberbank, ayrıca Sberbank online internet bankacılığı, mobil bankacılık ve 80,000 ATM ile self servis terminallerden oluşan bir network ile hizmet sunmaktadır. Bankanın uluslararası operasyonları Kazakistan, Ukrayna ve Belarus’u kapsayan Bağımsız Devletler Topluluğu Bölgesinin ötesinde Sberbank Europe AG ile Orta ve Doğu Avrupa’da sekiz ülkeye, DenizBank ile de Türkiye’ye kadar uzanmaktadır. Almanya ve Çin’de temsilcilikleri, Hindistan’da bir şubesi bulunan Banka, Sberbank (Switzerland) AG ile İsviçre’de de faaliyetlerini yürütmektedir. Sberbank, Rusya Merkez Bankası tarafından verilen 1481 no’lu genel bankacılık lisansına sahiptir. Bankanın resmi web siteleri:

www.sberbank.ru , www.sberbank.com

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.