Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Parktaki çocuklara cinsel organını gösterdi

Darıca'da parkta oynayan çocuklara cinsel organını göstererek sözlü tacizde bulunan 60 yaşındaki M.A., Kalabalık bir gurubun saldırısına uğradı, bu sırada semt pazarında bulunan zabıtalar, M.A.'yı yakındaki bir caminin tuvaletine kapatarak linçten kurtardı.

Parktaki çocuklara cinsel organını gösterdi
22 Eylül 2020 - 12:51 - Güncelleme: 22 Eylül 2020 - 13:00


Geçtiğimiz cumartesi günü yaşanan olayda Kazım Karabekir Mahallesi, Genç Osman Caddesi, Bodrum Sokak üzerindeki parkta oyun oynayan çocuklara yaklaşan 60 yaşındaki M.A. Cinsel organının göstererek sözlü tacizde bulundu. 
Aynı yerde halk pazarının da kurulması nedeniyle çocukların çığlıklarını duyan kalabalık haldeki vatandaşlar, M.A'yı yakalayarak linç girişiminde bulundu. Bu sırada halk pazarında görevli olan zabıta memurları, olayı fark etmesinin ardından M.A.'yı, kalabalık grubun elinden alarak parkın hemen yanı başındaki bir caminin tuvalatine kapattı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis, sapık adamı göz altına alarak İstasyon Polis Amirliği'ne götürdü. Buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sev edilen M.A. Tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
M.A.'nın daha önceden de benzer suçlardan sabıkası olduğu öğrenildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum