DENGE’NİN HABERİ İLE HAYATI DEĞİŞTİ

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2017 - 00:41, Güncelleme: 12.12.2017 - 00:41
 

DENGE’NİN HABERİ İLE HAYATI DEĞİŞTİ

Denge Gazetesi’nin 8 Aralık tarihli nüshasında yer alan “Yatacak Yeri Yok” başlıklı haberi Manisa’da büyük yankı buldu. Sokakta kalan Tamer Yalçın adlı vatandaşın haberini Denge Gazetesi’nde gören; Şehzadeler Belediyesi, Şehzadeler Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı; hemen harekete geçti.
Denge Gazetesi'nin 8 Aralık Cuma günkü sayısında yer alan “Yatacak Yeri Yok”  haberinin ardından; Şehzadeler Belediyesi, Şehzadeler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı sokakta kalan vatandaşa yardım eli uzattı. Tamer Yalçın sokaktan alınarak; önce giysileri değiştirildi, ardından ev bulununcaya kadar  bir otele yerleştirildi. Sosyal Yardımlaşma Vakfı mağdur Tamer Yalçın’a nakdi yardımda bulunacağını, ayrıca kiralık ev bulunacağını gerekli yardımların sağlanacağı belirtildi.  “HABERİ DENGE’DE OKUR OKUMAZ HEMEN TAMER YALÇIN’I BULDUM”  Denge Gazetesi’nde haberi gören Ömer İneci Denge ekibine sokakta kalan Tamer Yalçın’ın içler acısı durumunu gündeme getirdiği için teşekkür etti.  Ömer İneci yaptığı açıklamada  “Haberi Denge’de okur okumaz hemen Tamer Yalçın’ı buldum, kendisinin geçirmiş olduğu kazayla ilgili raporlarını aldırdık, gerekli tüm yasal hakları için çalışmalar başlattık, ayrıca tüm yardımlarını da karşılık gözetmeksizin üstlendim, şimdi sokakta kalan Tamer Yalçın’a Şehzadeler Belediyesi ile sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı da yardım elini uzattı, sokaktan alınarak bir otele yerleştirildi” dedi.  İŞ İÇİN BELEDİYE YARDIMCI OLACAK Ömer İncel, “Şehzadeler Belediyesi ile Tamer Yalçın’a  iş imkanı sağlanması için gerekli görüşmeler sağlanılıyor. Ömer İncel olarak yine söylüyorum Tamer Yalçın’ın tüm haklarını yasal yollardan alabilmesi için hiçbir karşılık gözetmeksizin elimden gelen tüm yardımları yapacağım, maddi ve manevi yönlerden de yardımcı olacağımı, bunu da buradan Denge Gazetesi aracılığı ile duyuruyorum” dedi.  “DENGE’NİN HABERİNİN BU KADAR ETKİLİ OLABİLECEĞİNE HALA İNANAMIYORUM” Denge Gazetesi’nin durumunu yazdığı için hemen kendisine yardım elinin uzatıldığını duygulu şekilde anlatan Tamer Yalçın,  “ben böyle ummuyordum. Bu kadarını da beklemiyordum. Denge’nin haberinin bu kadar etkile olabileceğine hala inanamıyorum. Sabah kalktım Gazetedeki haberi gören Ömer İneci Ağabey bana geldi.  Yardımcı olacağını söyledi.  Benden hiçbir şey talep etmedi. Allah Razı olsun hastaneye hemen götürdü, sağlık raporu aldırdı.  Şimdi Denge Gazetesi’ne benim durumumu gündeme getirdiği için, Ömer Ağabey’e yardım elini uzattığı için, sonsuz teşekkür ediyorum.  O kadar duygulandım ki anlatamıyorum” dedi.
Denge Gazetesi’nin 8 Aralık tarihli nüshasında yer alan “Yatacak Yeri Yok” başlıklı haberi Manisa’da büyük yankı buldu. Sokakta kalan Tamer Yalçın adlı vatandaşın haberini Denge Gazetesi’nde gören; Şehzadeler Belediyesi, Şehzadeler Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı; hemen harekete geçti.

Denge Gazetesi'nin 8 Aralık Cuma günkü sayısında yer alan “Yatacak Yeri Yok”  haberinin ardından; Şehzadeler Belediyesi, Şehzadeler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı sokakta kalan vatandaşa yardım eli uzattı. Tamer Yalçın sokaktan alınarak; önce giysileri değiştirildi, ardından ev bulununcaya kadar  bir otele yerleştirildi. Sosyal Yardımlaşma Vakfı mağdur Tamer Yalçın’a nakdi yardımda bulunacağını, ayrıca kiralık ev bulunacağını gerekli yardımların sağlanacağı belirtildi. 

“HABERİ DENGE’DE OKUR OKUMAZ HEMEN TAMER YALÇIN’I BULDUM”

 Denge Gazetesi’nde haberi gören Ömer İneci Denge ekibine sokakta kalan Tamer Yalçın’ın içler acısı durumunu gündeme getirdiği için teşekkür etti.  Ömer İneci yaptığı açıklamada  “Haberi Denge’de okur okumaz hemen Tamer Yalçın’ı buldum, kendisinin geçirmiş olduğu kazayla ilgili raporlarını aldırdık, gerekli tüm yasal hakları için çalışmalar başlattık, ayrıca tüm yardımlarını da karşılık gözetmeksizin üstlendim, şimdi sokakta kalan Tamer Yalçın’a Şehzadeler Belediyesi ile sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı da yardım elini uzattı, sokaktan alınarak bir otele yerleştirildi” dedi. 
İŞ İÇİN BELEDİYE YARDIMCI OLACAK
Ömer İncel, “Şehzadeler Belediyesi ile Tamer Yalçın’a  iş imkanı sağlanması için gerekli görüşmeler sağlanılıyor. Ömer İncel olarak yine söylüyorum Tamer Yalçın’ın tüm haklarını yasal yollardan alabilmesi için hiçbir karşılık gözetmeksizin elimden gelen tüm yardımları yapacağım, maddi ve manevi yönlerden de yardımcı olacağımı, bunu da buradan Denge Gazetesi aracılığı ile duyuruyorum” dedi. 
“DENGE’NİN HABERİNİN BU KADAR ETKİLİ OLABİLECEĞİNE HALA İNANAMIYORUM”
Denge Gazetesi’nin durumunu yazdığı için hemen kendisine yardım elinin uzatıldığını duygulu şekilde anlatan Tamer Yalçın,  “ben böyle ummuyordum. Bu kadarını da beklemiyordum. Denge’nin haberinin bu kadar etkile olabileceğine hala inanamıyorum. Sabah kalktım Gazetedeki haberi gören Ömer İneci Ağabey bana geldi.  Yardımcı olacağını söyledi.  Benden hiçbir şey talep etmedi. Allah Razı olsun hastaneye hemen götürdü, sağlık raporu aldırdı.  Şimdi Denge Gazetesi’ne benim durumumu gündeme getirdiği için, Ömer Ağabey’e yardım elini uzattığı için, sonsuz teşekkür ediyorum.  O kadar duygulandım ki anlatamıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.