Köylü pazarının sorunlarını dinleyen Ak Parti Yalova Milletvekili adayı Fikri Demirel, seçimlerden sonra pazar esnafının sorunları ile Pazar alanında yaşanan sıkıntıların çözümüne yönelik çalışma başlatılacağını söyledi.

Köy pazarında tezgah açan vatandaşlar, kendilerine verilen sözlerin hiç birinin tutulmadığını ifade ederek, “Bizi bodruma indirdiler. Tavandan sular akıyor. Pazarımıza giriş sorun, çıkış sorun. Rutubet içerisindeyiz. Üst kattaki yerlerimiz elimizden alındı. Belediyeye borçlandırıldık. Yerel seçimlere bize verilen sözlerin hiç biri tutulmadığı gibi, çok daha kötüye gitti. Seçimden seçime bize gelenler, seçimlerden sonra bize selam vermediler. Artık dayanacak gücümüz kalmadı” dediler.

“Ben içinizden birisiyim”

Her zaman Yalova’ya hizmet için çalıştığını söyleyen Ak Parti Yalova Milletvekili adayı Fikri Demirel, “Ben içinizden birisiyim. Bugün yanınızdayım, yarın da yanınızda olacağım. Size söz veriyorum, seçimlerden sonra da sizlerle bir araya geleceğim. Her ne sıkıntınız olursa olsun beni rahatlıkla arayabilirsiniz. Benim telefonum 24 saat açık. 7 Haziran’dan sonra da telefonum açık kalacak. Derdimiz; Yalovamız ve ülkemizin daha ileriye gitmesidir. Bunu da birlikte başaracağız” dedi.

“Sorunları masaya yatıracağız”

Pazar yerinin fiziki durumunun çok kötü olduğunu ifade eden Fikri Demirel, “Pazarcı esnafımız çok haklı. Ama burasının sorumluluğu Yalova Belediyesi’nde. Seçimlerden sonra sorunları masaya yatıracağız. Pazar alanını da ele alacağız. Sorunların çözümü noktasında elimizden geleni yapacağız. Ürettiğini satarak geçimizi sağlayan vatandaşlarımıza yardımcı olmak için ne gerekiyorsa yapacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim