Demir, "Sezonu etkileyen olumsuzlukları göz ardı edemeyiz"

Demir,

İyi Parti İlçe Başkanı Arif Demir, Erdek ve çevresini etkileyen olumsuzluklara karşı ortak akıl önerisi

Erdek İyi parti ilçe Başkanı Arif Demir tatil sezonu ile birlikte yoğun trafik akışına sahne olan Erdek´te Düzler kavşağı ile tek zeytin kavşağı arasında bulunan çevre yolunun belli arterlerde yükseltilmesine yönelik çalışmalar nedeni ile yolun komple trafiğe kapanmasının yanlış olduğunu söyledi.

/resimler/2019-7/8/1656106270062.jpg

Başkan Demir, konunun ortak akılla ele alınması gerektiğini belirterek, "Mesele Erdek ekonomisine olan katkıyı sağlayan karayolu ulaşımını en rantabl kullanmaktır, hafta sonu başlayan yoğunluk Düzler kamplar yolu aracılığı ile sağlanması, yoğunluk, yığılma ve tıkanmalara neden olmaktadır, Üst yol çalışmaları ya servis arterleri ile açılmalı, yada çalışmaların tatil edildiği hafta sonları trafik´e açılmalıdır." dedi.

Demir, hafta sonu Kral´ın çiftliğinde yapılan özel bir cemiyete konuk olan İç İşleri bakanı Süleyman Soylu için yolun trafik´e açıldığını, bunun trafik yoğunluğu olan hafta sonları da yapılabileceğinin göstergesi olduğunu söyledi.

Başkan Demir,"Günler gelip geçiyor, zaten kısa olan sezon nerede ise yarıya geldi. Erdek´e tatil için gelenleri bezdiren çevre yolu proje çalışması ilçe ekonomisi düşünülerek kısmi iyileştirmeler ile trafik´e açılması kenti genel menfaatinedir." dedi.

 



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı