Demir doğrama atölyesinde uyuşturucu baskını

Marmara Ereğlisi İlçesinde, jandarmanın demir doğrama atölyesine yaptığı baskında 3 kilo esrar, 1 ton kaçak içki ele geçirilirken, olayla ilgili üç kişi gözaltına alındı.

Marmara Ereğlisi 21.10.2017 00:40:00 0
Demir doğrama atölyesinde uyuşturucu baskını

BİR TON KAÇAK İÇKİ

 

Tekirdağ Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Marmara Ereğlisi İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı ekipleri ilçeye bağlı Yeniçiftlik Çeşmeli mahallesinde bulunan İ.H.’ye ait demir doğrama atölyesinde kaçak içki ve uyuşturucu satışı yapıldığı bilgisi üzerine harekete geçti. Mahkeme kararıyla atölyeye baskın yapan jandarma ekipleri, bidonlara doldurulmuş 1 ton kaçak içki ele geçirdi.

 

YATAĞIN ALTINDAN UYUŞTURUCU ÇIKTI

 

Özel eğitimli jandarma köpeği 'Limit' ile yapılan aramada, atölyenin üstünde ev olarak kullanılan katta yatağın altına gizlenmiş 3 kilo esrar ve uyuşturucudan elde edildiği tahmin edilen 11 bin lira ele geçirildi. Ayrıca evde av tüfeği ile döner bıçağı bulundu. Ev ve atölye bahçesinde de 60 kök hint keneviri ekildiği tespit edildi. Olayla ilgili olarak ev sahibi İ.H. ve diğer şüpheliler E.L., H.Y. gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10