son haberler

Demir Ali’ye Ünye’den Destek!

Yayınlanma Tarihi: 15 Ekim 2020 okunma

Demir Ali’ye Ünye’den Destek!
Gündem
0

Ordu’da yaşayan Spinal Musküler Atrofi (SMA) hastası Demir Ali Bayraktar için bu kez Ünyeliler harekete geçti.

2,1 Milyon Euroluk ilaç için yardımseverlere destek çağrısında bulunulurken Ünyeli gönüllüler tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda stant kuruldu.

Henüz 16 aylık olan Demir Ali’nin hayata tutunması için gerekli ilacın maliyetinin yüksek olması nedeniyle başlatılan yarım kampanyasında bu güne kadar 750 bin Euro toplandı. Demir Ali’nin Ünye’deki stadına annesi Av. Ezgi Bayraktar geldi.

“Ünye’de Güzel Birlik Gördüm”

Ünye’de düzenlenen kampanyadan memnun olduğunu ifade eden Anne Bayraktar, “Ünye’de çok güzel birlik beraberlik gördüm. Çok güzel dayanışma var. Başta meslektaşım Av. Çağdaş Tarık Taner olmak üzere tüm gönüllülere teşekkür ediyorum. Çok güzel birliktelik oldu. Esnaflar maske getirdi, bir arkadaşımız elleriyle yaptığı anahtarlıkları getirerek teslim etti. Demir Ali için satalım diye. Allah hepsinden ayrı ayrı razı olsun. Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı ve siyasi parti başkanlarımız gelerek destek çağrısında bulundu. Çok teşekkür ediyorum herkese. Bu stand bir süre daha burada olacak. Tüm Ünyemizi Demir Ali’ye destek olmaları çağrısında bulunuyorum” dedi.

Her Geçen Gün Motor Neronları Ölüyor

Demir Ali’nin sağlık durumu hakkında bilgi veren Bayraktar, “Demir Ali şuanda haftada 4 gün fizik tedavi görüyor. İlacı alana kadar bir süre daha böyle devam edecek. Her geçen gün motor neronları ölüyor. O yüzden kas kaybu yaşamaması için, ileride daha sağlıklı olabilmesi için, yaşayabilmesi için ilacını alması gerekiyor” diye konuştu.

“750 Bin Euro Toplandı”

Tüm Ordu’nun Demir Ali için seferber olduğunu ifade eden Anne Ezgi Bayraktar bağışlarda gelinen son durumu ise şu cümlelerle değerlendirdi; “şuana kadar 750 bin Euro toplandı. Bugün hem Ünye ve Altınordu’da stantlarımız var. Cumartesi günü Fatsa’da etkinlik var. Tüm Ordu seferber oldu. Hep birlikte Demir Ali’yi kurtarmak için çalışıyoruz. İnşallah başaracağımıza inanıyorum.”

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.