Haberler

Demet Akalın, Reynmen'in Milyonlarca Tıklanan Şarkısını Sahnesinde Seslendirdi

Güncelleme:

Demet Akalın, Reynmen'in milyonlarca tıklanan parçası 'Derdim Olsun'u sahnesinde seslendirdi. Akalın'ın bu performansı, sosyal medyaya damga vurdu.

'Reynmen' lakaplı sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş'ın 25 Ocak'ta çıkan 'Derdim Olsun' adlı rap-arabesk tarzındaki şarkısı YouTube'da 112 milyon kez görüntülenerek rekora imza attı.

ŞARKIYI SAHNESİNDE SESLENDİRDİ

Sahne İstanbul'da sahne alan Demet Akalın, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Akalın, son günlerin dinlenme rekoru kıran şarkı 'Derdim Olsun'u sahnesinde seslendirdi.

Demet Akalın, Reynmen'in Milyonlarca Tıklanan Şarkısına Sahnesinde Seslendirdi

TAKİPÇİLERİNE ŞARKIYI NASIL YORUMLADIĞINI SORDU

Şarkıdan sonra dinleyicilerden alkış toplayan Akalın, sosyal medya hesabından takipçilerine, şarkı yorumunu beğenip beğenmediklerini sordu.

Demet Akalın, Reynmen'in Milyonlarca Tıklanan Şarkısına Sahnesinde Seslendirdi

Demet Akalın, Reynmen'in Milyonlarca Tıklanan Şarkısına Sahnesinde Seslendirdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Demet Akalın Reynmen Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (14)

ahmet:

TANRI VURDU SAZA NEDİR YA İNANÇSIZ İNSANLARDAN İNANÇLI GİBİ GÖSTERİLMEYE ÇALIŞAN Bİ ESER

14
5
yanıtYanıtla
CELALI:

Cok sukur iki sarkiciyida dinlemedim.

7
2
yanıtYanıtla
CELLOOOO:

çok şükür iyiki dinlememişsin senin gibi dangalakların dinlemesini istemem

yanıt2
yanıt6
red:

sözlerin asnlamsız olduğu sanatın olmadığı bir parca nasıl bir nesil yetiştirdik ki sanattan anlamıyor . .

5
2
yanıtYanıtla
TURKO:

ŞARKININ SÖZLERİ SAKINCALI ARKADAŞLARRR BENDEN TAVSİYEE

4
2
yanıtYanıtla
sener:

aynen sana katiliyorum musluman bir ulkede bunu nasil bilmiyorlar birde paylasiyorlar

yanıt2
yanıt1
MELISA58:

Çokta güzel söylemedi abartmayin

3
1
yanıtYanıtla
...........:

Demet Akalı''nın bir şarkıdan nasıl soğulur adlı çalışmasını dinledik. Dağılabilirsiniz arkadaşlar. .

3
0
yanıtYanıtla
ED37:

vokalistler güzel okumuş .

2
0
yanıtYanıtla
Seren can:

Vokalisteler sesi daha fazla çıkıyor

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title