Magazin

Demet Akalın’dan Okan Kurt ile ilgili açıklama!

Ünlü sanatçı Demet Akalın 2. Sayfa programında flaş açıklamalarda bulundu. Okan Kurt ile birlikte yatmadığını 13 aydır ayrı yattığını açıklayan Akalın, bu durumun ilişkisi ile ilgili olmadığını da belirtti. İşte detaylar...

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Deniz Seki, Işın Karaca ve Cansu Kurtçu ile yeni şarkı çıkaran Demet Akalın, flaş açıklamalara imza attı.

“BEN BİR DAHA EVLENMEM”
Samimi açıklamalarda bulunan Akalın, Okan Kurt’la alakalı herkesi şaşırtan bir itirafta bulundu.

Eşi Okan Kurt’un borçlarından dolayı evine haciz gelen ve sonrasında eşinden tek celsede boşanan Demet Akalın, şimdilerde sevgili olduğu Kurt’la yeniden evlenmeyeceğini söyledi. Sunucuların evlilik soruları üzerine konuşan Akalın, “Ben bir daha evlenmem. Siz benden ne istiyorsunuz? 13 aydır yalnız yatıyorum. Odalarımız ayrı. İlişki ile alakalı değil, çocukla alakalı bir durum” dedi.

“HİRA BABASIYLA UYUYOR”
Hira’ya sabah saatlerinde kendisinin baktığını söyleyen Akalın, akşam saatlerinde kızlarının bakımıyla Okan Kurt’un ilgilendiğini söyleyen Akalın, sözlerine “Hira çok deli yatıyor. Büyük bir yatak yaptırdık. Üst katta babasıyla uyuyor” diyerek devam etti.