Dehşete düşüren detay ortaya çıktı!

Tokat'ta 10 yaşındaki oğlu Kayra'yı bıçaklayarak öldürdükten sonra kendini asıp intihar eden anaokulu öğretmeni Tuğba Uzun´un (37),takdir belgesi alan oğlunun karne törenine katıldıktan sonra eşi Mustafa Uzun´u telefonla arayıp, "Evde temizlik yapacağım saat 21.00´den sonra gel" dediği ortaya çıktı

Dehşete düşüren detay ortaya çıktı! - Sayfa 1

Tokat'ta, önceki gece Beybağı Mahallesi Fatih Camii'nin karşısında bulunan lojmanda kan donduran bir olay meydana geldi.

Dehşete düşüren detay ortaya çıktı! - Sayfa 2

Tokat Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nde mühendis olarak görev yapan Mustafa Uzun, saat 21.30 sıralarında eve geldi. Zile bastı ancak kapıyı açan olmadı. Eşine telefonla da ulaşamayınca çilingir çağırdı.

Dehşete düşüren detay ortaya çıktı! - Sayfa 3

EŞİNİ VE OĞLUNU CANSIZ BULDU

DHA'da yer alan habere göre çilingir yardımıyla içeri giren Mustafa Uzun, eşini mutfakta doğal gaz borusunu asılı halde, özel bir okulda 4'üncü sınıf öğrencisi olan oğlu Kayra'yı da yatak odasında hareketsiz yatarken buldu. 

Dehşete düşüren detay ortaya çıktı! - Sayfa 4

İhbar üzerine eve polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, anne ve oğlunun hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan inceleme sonrasında cesetler, Tokat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.