Transfer görüşmelerine derinden devam diyen Sakaryaspor'da topbaşı tarihinde değişiklik yapıldı. Daha önce 12 Temmuz olarak açıklanan topbaşı tarihi 15 Temmuz Cumartesi olarak değiştirildi.

2.ETAP BOLU ABANT

Şampiyonluk hedefi olan Sakaryaspor'un daha önceden 12 Temmuz Çarşamba günü start vereceği açıklanan yeni sezon hazırlıklarının tarihi değişti. Buna göre sezon hazırlıkları 15 Temmuz Cumartesi günü Rüstemler Tesisleri'nde yapılacak ilk idmanla başlayacak. 8 gün boyunca ilimizde çalışacak Sakaryaspor ardından 24 Temmuz- 4 Ağustos tarihleri arasında 2'nci etap çalışmalarını yapacağı Bolu Abant'a gidecek

GRUPLAR KURA İLE

Yeni yönetimin görev bölümünü bayram sonrasına bırakmasına karşın Teknik Direktör Osman Özdemir dış transfer için başkan İsmail Gürses ve transfer komitesi ile el ele çalışmaya devam ediyor. Yeşil Siyahlı taraftarların merakla beklediği grup kura çekimi için henüz resmi bir tarih açıklanmadı. Spor Toto 2.Lig ve Spor Toto 3.Lig grup kuralarının 30 Haziran- 7 Temmuz tarihleri arasında çekilmesi bekleniyor.

Teknik Direktör Osman Özdemir’in onayı ile değişen sezon açılışı yine Rüstemlerde olacak. Bu arada Özdemir açılışa kadar tüm transferlerin hazır olmasını da yönetimden istedi.

Editör: TE Bilişim